Sute de medici din specialitățile implicate în patologia oncologică se reunesc la București in lupta cu cea mai agresiva şi invaziva boala: cancerul!

0
279

Link: video-interviuri cu cateva dintre personalitatile lumii medicale care iau parte la eveniment:
https://onco.medica.ro/2019/onco-news/ 

Conferinţa de anul acesta va insista asupra mijloacelor de prevenție dar, mai ales, asupra colaborării în timp util cu specialiştii de profil, în lupta cu una dintre cele mai perfide, mai agresive şi mai invazive boli ale omului contemporan. 

Printre subiectele abordate se numără: De la mutatii genetice la mutatii epigenetice; Terapia biologica; Cum suna viitorul? Chirurgia robotica in cancer; Abordarea paliativa hi-touch in era hi-tech, Screening-ul și depistarea precoce a cancerului: up-to-date, noutati si tendinte internationale; Excesul ponderal si riscul oncologic asociat; Limbajul alinarii la pacientii cu cancer; Metode si tehnici originale ale medicinei integrative;  Neurochirurgie prin “gaura cheii”.
Afecțiunile oncologice constituie a doua cauză de mortalitate in România, după cele cardiovasculare. Detalii pe: https://onco.medica.ro
ÎN PREMIERĂ: “EXPERTS’ MEETING” – MASTERCLASSES MEDICALE INTERACTIVE CU PROFESORI ȘI SPECIALIȘTI DE REPUTAȚIE INTERNAȚIONALĂ.
Key words: #oncomedica #oncomasterclass #samf #practicamedicala.
Mai multe informații despre conferință accesați: https://onco.medica.ro
Persoana de contact:
ISABELA VASILE
isabela@rougemedia.ro