SMARTERS lansează cursul de SEO care te va ajuta să ajungi pe prima pagină de la Google

0
251

Prin intermediul acestui curs, toți cei interesați de subiectul Optimizării SEO pot găsi răspunsuri la întrebări precum: De ce SEO?, Am optimizat site-ul de ce nu apar în primele rezultate pe Google?, De ce competiția e deasupra mea?, Cum fac SEO pas cu pas?, Cum funcționează algoritmul motoarelor de căutare?
De ce SEO? Pe scurt, SEO, ajută la atragerea clienților și creșterea business-ului, traficul este gratuit, se atrag oameni care nu se pot atrage prin alte metode plătite, oricine se poate ocupa de SEO și va ști ce să ceară celor cu care lucrează.
Cursul online va însemna acces pe viață la informații, grup de suport și informații la zi, exerciții practice prin care se pot aplica lucrurile învățate, chestionare care ajută la verificarea înțelegerii corecte a cursului, secțiune de comentarii unde se pot adresa întrebări dacă ceva a rămas neclar, grup de discuții unde se poate interacționa cu ceilalți participanți și se pot dezbate aceste subiecte sau altele relevante, plus un certificat de absolvire prin care se dovedesc competențele în fața potențialilor clienți sau angajatori.
Pentru un antreprenor acest curs va însemna vânzări mai mari cu costuri mici, pentru un specialist în marketing va înseamna clienți fericiți și încasări mai mari, pentru un dezvoltator web va însemna servicii mai complete oferite clienților, iar pentru o persoană care nu este tehnică acest curs va însemna evitarea înșelătoriilor.
Este un curs în ordine logică, simplu de înțeles și bazat doar pe ceea ce funcționează, conținând noțiuni SEO noi și actualizate. Ceea ce se va învăța se va putea pune în practică imediat datorită multitudinilor de exemple
Cursul poate fi accesat de oriunde atât timp cât există internet. Este extrem de comod de urmărit datorită videoclipurilor HD. Lăsăm deoparte PDF-urile care sunt uitate undeva pe desktop.
Câteva dintre lucrurile care pot fi învățate din acest curs SEO sunt: cum funcționează motoarele de căutare, procesul pas cu pas pentru a optimiza un site, atragerea backlinks-urilor de calitate, cum se aleg cuvintele cheie potrivite, cum se face optimizarea on-page, de ce site-ul nu urcă în ranking-ul Google. Noutatea cursului îl reprezintă cele două module noi despre e-Commerce și site-uri de conținut.

***
SMARTERS este prima agenție de Growth Hacking Marketing din România, care ajută startup-uri și companii consacrate să crească rapid și sustenabil. SMARTERS folosește marketingul bazat pe date și multă experimentare.