Se lanseaza unicul card de reduceri dedicat în exclusivitate persoanelor cu dizabilități!

0
59

Asociația Persoanelor cu Dizabilități „Well” lanseaza unicul card de reduceri pentru bunuri și servicii, dedicat în exclusivitate persoanelor cu dizabilități din România, denumit „Wellcard”. Proiectul continuă lupta organizației în scopul caritabil al ajutorării persoanelor cu dizabilități și pentru integrarea lor în munca, in viaţa socială si economică.
WellCard își propune atragerea marilor retaileri de produse si a furnizorilor de servicii medicale din țară în vederea participării și dedicării lor la această cauză prin acordarea de reduceri de preţuri, luând în considerare partea activă de CSR (Corporate Social Responsibility).
Conform studiului anual realizat de ANPD (Autoritatea Națională pentru Persoanele cu Dizabilități), la 31 decembrie 2018 au fost înregistrate peste 820.000 de persoane cu dizabilități pe teritoriul țării, reprezentând un procent impresionant din populația totală a României– 3,71%.  Numarul persoanelor cu dizabilități a crescut în fiecare an, astfel, același raport ANPD arată ca în 2006 existau sub 500.000 de persoane cu dizabilități în țara noastra. Numerele ilustrează doar persoanele ce își declară dizabilitatea autorităților competente și de specialitate, avand un certificat de handicap – numarul real fiind, in realitate, mult mai mare.
Acestă categorie de persoane, defavorizate din punct de vedere economic și social, reprezintă segmentul țintă al proiectului și va beneficia de unicul card de reduceri pentru bunuri și servicii, dedicat în exclusivitate persoanelor cu dizabilități din România – WellCard.
 
Mai multe detalii despre WellCard pot fi găsite accesând website-ul oficial: www.wellcard.ro.