Salinoterapia- cea mai veche noua terapie

0
267

Eternity Salt Cave , mai mult decat salinoterapie
 
Despre beneficiile salinoterapiei se vorbeste de foarte multi ani. Medicii o recomanda pentru diverse afectiuni de la banala raceala, nas infundat, tuse pana la afectiuni respiratorii ca astmul, probleme ale pielii sau alergii. Bineinteleg, ca orice terapie alternativa are si contraindicatii, in cazul de fata pentru persoanele cu boli grave precum tuberculoza, cancer pulmonar si pentru cei cu probleme cardiovasculare.
 
Toti ne dorim sa facem cure prelungite de salinoterapie in marile saline de adancime din Romania, despre care toti specialistii afirma ca sunt printre cele bune din Europa, cu o puritate a aerului deosebita. Dar nu toti avem timpul si resursele necesare sa ne facem vacantele in astfel de locatii mai ales ca nu ne putem lua concedii prelungite.
 
Din fericire de mai multi ani au aparut in marile orase salinele artificiale sau salinele de suprafata, care vin in sprijinul locuitorilor din diferite zone si faciliteaza accesul la curele de salinoterapie.
 
Eternity Salt Cave, este o astfel de locatie, dar mai speciala. Aici, o incapere de 36 mp, tapetata integral cu sare adusa de la Praid pune la dispozitie un loc de relaxare cu chromoterapie, meloterapie pentru adulti si un loc de joaca pentru cei mici.
 
Dar la Eternity Salt Cave ai mai mult decat salinoterapie, aici ai posibilitatea de a alege sa practici meditatia si constientizarea propriului corp prin practica Yoga , Yogilates, YogaKids si chiar sa inveti pasi de salsa si bachata descult in sarea maruntita de pe podea. Un microclimat salin de Praid, in mijlocul unui cartier rezidential, construit recent, unde praful este prezent in permanenta.
 
Salinoterapia este pentru toti cei care pun pret pe sanatate. Eternity Salt Cave adauga un moment de relaxare.