RomTractari este ajutorul tau principal pe orice tronson national.

0
279

Compania RomTractari isi desfasoara activitatea de peste un deceniu in domeniul auto, iar acest lucru ne-a putut clasa in topul celor mai profesioniste, dar si performante societati care se ocupa de tractarea autoturismelor cu platforma auto, dar si cu asistenta rutiera in situatiile in care masina nu mai raspunde comenzilor. Experienta noastra ne-a  consacrat pe parcursul anilor si ne-a  fidelizat o multime de clienti din sectorul corporate precum service-uri auto, companii de constructii, dar si  soferi care de fiecare data apeleaza la serviciile noastre pentru suport.
Primul drum care a fost creat asemanator unei autostrazi  din timpurile noastre a fost Automobil-Verkehrs- und Ubungs-Strasse din Berlin, finantat privat si care a fost inaugurat in anul 1921 la data de 24 septembrie, iar scopul principal al acestuia a fost pentru testarea automobilelor, dar si pentru impatimitii vitezei. In acelas an, la indrumarile celebrului inginer italian Piero Puricelli, intre orasele Milano si Varesse din Italia a fost construita prima autostrada din istorie numita „Autostrada dei Laghi” care avea o singura banda cu sens unic. Totodata, in Germania a fost inaugurata prima autostrada denumita A555 in august 1932. Aceste evenimente istorice au un rol foarte important in dezvoltarea infrastructurii la nivel mondial, astfel au avut o atributie considerabila in momentul in care in tara noastra s-a inceput construirea tronsoanelor A1, finalizata in anul 1972, A2, finalizata in anul 2012, dar si A3 care a fost functionala din anul 2018.
RomTractari te ajuta oriunde te afli pe Autostrada Bucuresti Pitesti, A1, indiferent de ora apelului sau de serviciul de care beneficiati. Iti oferim servicii performante si de cea mai inalta calitate precum tractarea autovehiculului, depanarea acestuia sau asistenta rutiera. Fiind primul tronson inaugurat pe suprafata Romaniei cu o lungime impresionanta de  388 de kilometri, pe parcursul anilor acesta a fost si punctul nostru de interes major, intrucat cererile sunt semnificativ mai numeroase. Depanarea penei de roata este una dintre cele mai frecvente cereri de care ne ocupam. Soferii care incep o ruta lunga nu iau in calcul multe aspecte in legatura cu posibilele defectiuni care se pot produce, astfel echipamentele indispensabile precum cricul hidraulic sau o roata de rezerva nu se regasesc in portbagajul acestora. Pentru ca dumneavoastra sa va continuati traseul in conditii optime va sugeram sa ne apelati de indata, in program Non-Stop pentru ca echipa noastra de specialisti sa intervina cat mai repede cu putinta.
Autostrada A2, denumita si Autostrada Soarelui reprezinta drumul principal care leaga Municipiul Bucuresti de unul dintre cele mai vechi orase atestate din Romania, Constanta. Incepand cu anul 2012 aceasta autostrada este functionala si masoara aproximativ 202 kilometri. Fiind principalul drum catre cel mai mare port al tarii, soferii aleg aceasta ruta pentru a ajunge atat pe parcursul verii, dar si in perioadele de extrasezon la plajele autohtone. Multi dintre noi putem sa estimam gresit combustibilul necesar pentru a ajunge la destinatie, iar unii soferi  se confrunta cu  pana de combustibil chiar la cativa kilometri dupa ce au intrat pe autostrada. Pentru ca benzinariile pot fi la cativa kilometri departare, iar dumneavoastra nu aveti cum sa parcurgeti un drum atat de lung pe jos, noi venim cu o solutie sustenabila pentru problema cu care va confruntati. Doar apelandu-ne echipajul RomTractari va ajunge in cel mai scurt timp la destinatie cu tipul de carburant de care aveti nevoie pentru a va continua drumul catre un concediu de vis.
Tronsonul A3 este inca in constructie, masurand la momentul actual 136 de kilometri finalizati, insa lungimea totala planificata este de 584 de kilometri. In prezent este circulata frecvent de soferii care calatoresc spre zonele montane sau in scop de serviciu, astfel si riscul accidentelor este destul de crescut pe acest drum national. RomTractari va sfatuieste sa va luati toate masurile de preventie a accidentelor si sa fiti intotdeauna pregatiti pentru evenimentele mai putin placute, avand in agenda personala numarul de telefon al unei firmei de incredere care se ocupa cu tractarea autovehiculelor cu platforma auto. Noi suntem partenerul dumneavoastra in situatiile dificile de aceea va sugeram sa ne apelati de indata ce ati  intampinat un eveniment nefericit precum accidentele rutiere. Suntem echipati cu cele mai noi si performante autoutilitare care sunt pregatite sa va puna masina pe pozitii, fie ca este avariata sau rasturnata. Indiferent de starea automobilului noi putem sa il transportam catre locatia dorita in cele mai sigure conditii fara a va supune pe dumneavoastra la costuri suplimentare.
Tarifele RomTractari sunt calculate in functie de kilometri parcursi de autospeciala noastra, de echipamentele folosite pentru depanarea masinii, dar si de tipul de serviciu de care beneficiati. Intelegem cat de dificil este pentru dumneavoastra ca masina sa se defecteze chiar atunci cand sunteti grabit sau nu aveti o situatie financiara foarte buna, de aceea am ales sa percepem tarife cat mai accesibile pentru fiecare client, dar care sa arate in acelasi timp si profesionalismul si performanta cu care echipajul RomTractari isi desfasoara serviciul.
Luand in calcul toate cele enumerate mai sus, RomTractari este compania care va poate scoate din impas si va ajuta in cel mai eficient timp sa tractati autovehiculul cu platforma auto de ultima generatie. Ne mandrim cu un portofoliu bogat de clienti multumiti de serviciile noastre si care apeleaza la noi de fiecare data cand masina prezinta defectiuni. Nu ezitati sa ne contactati cat mai urgent inca din primele momente in care simtiti ca drumul dumneavoastra nu se desfasoara in stare optima din cauza diferitelor avarii ale vehiculului. Pentru mai multe detalii in legatura cu serviciile pe care le indeplinim precum: Tractari Auto , Tractari Autostrada Soarelui, Tractari Autostrada Bucuresti-Pitesti, Depanarea Penei de Roata sau de Combustibil, dar si a multor altora, noi suntem in program Non-Stop pregatiti sa va sarim in ajutor pentru ca dumneavoastra sa va continuati drumul. Va invitam sa accesati pagina noastra web pentru a va informa mai mult despre tarifele noastre, dar si pentru a va convinge ca noi suntem cea mai buna alegere pentru dumneavoastra.
Content written by Ion Ana-Maria