Raliul Craiovei un eveniment de exceptie pentru automobilismul romanesc

0
1239

Spectacolul a avut loc in centrul Craiovei si a reprezentat a doua etapa a Campionatului National de Super Rally, evenimentul fiind organizat cu sprijinul Primariei Craiova si sustinut financiar de catre AGR Autogas Group, Opel Romania ca sponsor principal, Bergenbier, Selgros si alte companii locale.
AGR Autogas Group a organizeaza pe perioada Raliului Craiovei o tombola pentru toti spectatorii care au vizitat standul AGR Autogas Group si au completat un tichet de participare la tombola. Marele premiu al acestei tombole a fost o instalatie auto GPL marca AGR cu 4 ani garantie,  care a fost castigata de catre Domnul Neamtu Liviu Iustin pentru un Opel Corsa. Sau acordat deasemenea inca 5 premii constand intr-o agenda si un Tricou AGR.
Celor prezenti in piata, care au vizitat standul nostru li s-a oferit si un voucher in valoare de 100 de lei pentru montajului unei instalatii GPL marca AGR, voucherele find valabile pe portalul www.monteazaGPL.ro .
          Ne-am prezentat la acest eveniment cu doua autoturisme echipate cu instalatie auto GPL maraca AGR – Tomasetto. Un Fiat Tipo 1.4 GPL si un Opel Insignia 1.4 Turbo GPL. Autoturismele au fost prezentate pe toata perioada concursului de la deschiderea parcului de service de Vineri dupa amiaza de la 15:00, pana Sambata seara orele 19:00 la finalizarea festivitatii de premiere.
          Foarte multe Vedete ale sportului cu patru roti: Titi Aur, Mihai Leu, Vali Porcisteanu sau Dani Otil au incantat spectatorii veniti in numar mare sa vada evenimentul care a scos Craiova din tiparul zilnic.
Pentru spectatori, spectacolul a inceput de Vineri seara cand s-au prezentat toate echipele participante iar pasionatii de automobilism sau inghesuit in Piata Mihai Viteazul sa vada bolizii care au concurat a doua zi pe strazile din Craiova.
In piata la prezentarea automobilelor dar si a doua zi in timpul concursului au fost prezenti peste 10.000 de olteni care pe langa spectacolul automobilistic au putut admira si doua modele de autoturisme cu GPL, utilizatorii craiveni find cunoscuti pentru experienta lor cu autoturisme BI Fuel.
Publicul Craiovean ne cunoaste pentru instalatiile auto GPL de calitate pe care le-am lansat pe piata din Romania de-a lungul anilor: AGR, STAG, Tomasetto si Prins dar si pentru reprezentatii nostri locali: Alin si Doru GAZ si Nord Service GPL Expert, care pe langa calitatea montajelor pe care le ofera sunt si doua service-uri exemplu pentru piata de instalatii auto GPL din Roamnia, acestea avand o vechime de peste 20 de ani in domeniu. In aceste zile am adus in atentia publicului oltean doua autoturisme BI-Fuel echipate de catre echipa tehnica AGR de la 0 Km, aceste doua autorisme facand parte din doua proiecte de anvergura ale grupului nostru.
Impreuna cu grupul Auto Italia am livrat in Romania peste 500 de autoturisme cu GPL, iar Fiat Tipo este in acest moment cel mai bine vandut autoturism cu GPL cu montaj la 0Km. Acest loc a fost castigat prin multa munca al echipei de vanzari si marketing dar si datorita fiabilitatii autoturismului care este livrat in continuare cu 5 ani garantie incluzand si instalatia GPL AGR. Mare parte din clientii alegand aceasta varianta in conditiile in care ruleaza un numar mare de kilometri. Foarte multe firme de taxi, scoala, distributie sau multi soferi independenti care utilizeaza serviciile Uber au ales Fiat Tipo cu GPL si datorita serviciilor de exceptie al echipei post vanzare ale grupului Auto Italia.