Qmart.ro, magazin online B2B aprovizionat cu produse și servicii pentru industrie și business

0
392

Produsele și serviciile din magazinul www.qmart.ro sunt împărțite în următoarele categorii: securitate electronică, securitate la foc, echipamente audio-video, învățământ interactiv, monitorizare energie și mediu, eficiență energetică, automatizări și aplicații industriale, inventariere stocuri și mijloace fixe, networking, accesorii pentru birou, produse software, soluții de securitate date, produse hardware și echipamente copy și print, servicii de proiectare, punere în funcțiune, servicii IT&C, mentenanță și reparații.
Atât serviciile, cât și produsele pe care le pune la dispoziție sunt dedicate industriei energetice, industriei prelucrătoare, învățământului superior, învățământului preuniversitar, zonei office, retail și distribuției, comerțului, domeniului construcțiilor, administrației, domeniului medical, al apărării și ordinii publice, precum și aeroporturilor.
În magazin se regăsesc produse din gamele business și industriale ale producătorilor, cu descriere tehnică, astfel încat achiziția clienților să fie documentată. De asemenea, inginerii și specialiștii companiei Quartz Matrix vă stau la dispoziție pentru a vă oferi consultanță în selectarea produselor sau serviciilor care răspund nevoilor dumneavoastră de business.
Platforma este actualizată în fiecare zi cu ultimele tehnologii, printre acestea enumerându-se: camere de supraveghere și sisteme pentru securitate electronică, display-uri touchscreen interactive, sisteme și dispozitive pentru securitate la foc, echipamente pentru rețeaua IT și pentru securitatea datelor, servicii pentru backup-ul datelor, soluții de scenotehnică pentru locații în care se organizează evenimente, produse pentru învățământ interactiv și educație digitală.
Portofoliul a fost actualizat cu produsele producătorilor consacrați de tehnologie, ca urmare a parteneriatului dintre Quartz Matrix și aceștia: JOB Group, Promethean, Hikvision, Primo Toys, Check Point, Kontron. În continuare, veți regăsi în magazin și producători precum HP, Microsoft, IBM, Lenovo, APC Schneider Electric, Arecont Vision, Axiomtek, Axis Communications, Bachmann, Bitdefender, Canovate, Cisco, Corel, Dell, Epson, Lenovo, Logitech, Pramac, SPSS, Toshiba, Turning Technologies, UTC Fire&Security, Vmware, VEEAM, Adobe, Autodesk, cu produse la prețuri speciale.
Intrați pe www.qmart.ro, creați-vă cont și primiți 1% reducere la toate comenzile dumneavoastră. Comenzile pot fi plasate de către persoane juridice. Pentru că produsele B2B au nevoie personalizare și configurare după nevoia de business, am introdus special pentru clienții noștri posibilitatea de a da share coșului de cumpărături. Astfel, puteți trimite colegilor dumneavoastră de business printr-un simplu link conținutul coșului de cumpărături pe rețelele de socializare sau pe e-mail.
Taxa de transport este unică, indiferent de valoarea sau cantitatea produsului, cu livrare oriunde pe teritoriul României. Clienții noștri beneficiază de prețuri speciale, promoții lunare la produsele preferate și transport gratuit pentru comenzi ulterioare.