Protezele parţiale de la IDentify cuceresc piaţa şi mulţumirea deplină a pacienţilor

0
165

Clinica dentară iDentify, din Baia Mare, se angajează să ofere în continuare pacienţilor care și-au pierdut doar o parte din dinţi proteze parţiale de cea mai înaltă calitate.
Proteza parțială este utilizată de pacienții care păstrează pe arcadă dinți naturali. O proteză parțială detașabilă (mobilă) este concepută, realizată şi montată pentru a înlocui unul sau mai mulți dinți lipsă; fie pierduţi, fie extraşi de doctor din pricina uzurii, degradării, mobilităţii sau poziţiei greşite.
Toate aceste afecţiuni şi defecte stând în calea unei bune restaurări protetice. La clinica iDentify, protezele parțiale sunt personalizate în funcție de cerințele dvs. specifice, iar dinții sunt fixați pe o bază de culoarea identică a gingiei.
 
Caracteristici şi performanţe constructive
Această bază purtătoare de dinţi artificiali de o înaltă calitate este conectată la un cadru metalic, care se atașează pe dinții existenți cu cleme metalice sau, în cazul în care proteza este doar acrilică (din plastic), cu croşete de sârmă.
Proteza parțială este concepută pentru a susține dinții naturali rămași și pentru a preveni de-plasarea acestora în spațiul lăsat de pierderea unuia sau a mai multor dinţi naturali.
Cu designuri, materiale și tehnici de ultimă oră asimilate, experimentate şi practicate apoi curent, protezele parțiale de la iDentify sunt mai confortabil de purtat decât îşi închipuie pacientul sau decât protezele altor cabinete ori clinici.
Ele se găsesc în gama largă a unor variate modele disponibile, dintre care unele nu au cleme vizibile, ci fiind, practic, neobservabile.
 
Tipul de proteză parţială potrivit este funcţie de specificul clinic individual
Pentru a determina tipul sau stilul de proteză parțială cel mai potrivit pentru dvs., medicul stomatolog protetician cu valoroasă expertiză al clinicii va examina factori precum numărul de dinți rămași, poziția lor în gură și stabilitatea lor.
Protezele parțiale sunt susținute de dinți, de gingii, de structurile şi mucoasele orale, de accesoriile de prindere și pot fi realizate din acril (plastic), o combinație metal/acril sau material termoplastic flexibil (cazul protezelor elastice).
O proteză parțială acrilică este de obicei utilizată pentru înlocuirea tranzitorie sau provizorie a dinților lipsă, în timp ce proteza parțială metalo-acrilică, denumită în mod obișnuit proteză parțială scheletată, este de o mai mare rigiditate şi durabilitat.
Metalul este fie aliaj de crom-cobalt, foarte compatibil cu ţesutul natural gingival şi general oral, fie titan, ambele fiind ușoare, ultra subțiri și foarte solide. Dar, mai nou, graţie tehnologiei novatoare, există şi proteze parțiale realizate din materiale termoplastice, flexibile și detașabile, aflate, de asemenea, în practica curentă a clinicii iDentify.
Acestea trebuie scoase în fiecare noapte pentru a permite odihna ţesuturilor şi a menține un mediu oral sănătos.
Protezele parțiale mobile redau aspectul natural al unei persoane și îmbunătățesc foarte mult capacitatea ei de a mesteca și de a vorbi clar.
 
Răspunsuri la întrebările obișnuite despre protezele parțiale
În timp ce oferim intervenții chirurgicale pentru implanturi dentare, știm că această soluție nu este potrivită pentru toată lumea și, având în vedere acest lucru, un set de proteze parțiale poate fi ideal.
Pentru cei care nu și-au pierdut niciodată dinții, gândul de a purta o proteză poate fi copleșitor, cu multe îngrijorări şi întrebări. Având în vedere acest lucru, iată ce trebuie să știți:
La început pacientul nu va putea mânca normal. Este vorba atât despre obişnuirea purtătorului cu lucrarea în sine, cât şi despre percepţia gustului mâncării în timpul purtării protezei. Astfel încât, ei trebuie să îşi asigure un timp pentru a se obişnui cu lucrarea, cu noua condiţie dentară şi de viaţă.
Cu toate acestea, odată ce v-aţi obişnuit cu purtarea lor, ar trebui să puteți mânca toate alimentele preferate, cu excepția nucilor și a altor alimente dure, deoarece acestea vă pot deteriora dinții, iar proteza dvs. este posbil a nu putea rezista şocului.
Deci, medicii clinicii iDentify vă sfătuiesc să vă obişnuiţi treptat cu alimentele, iar pe măsură ce vă familiarizaţi cu noul set de dinţi, veți putea mânca o gamă largă de alimente și s-ar putea să nu ratați nici măcar obiectele dure sau crocante, pe care, în general, este bine să continuaţi a le evita.
 
Există diferențe semnificative între tipurile de proteze parțiale și diferitele materiale utilizate pentru a le crea. Pentru a determina opțiunile care sunt cele mai bune pentru dvs., contactați Clinica iDentify și echipa sa, pentru o explicație mai detaliată a acestor diferențe!
Aici veţi găsi o calitate ireproşabilă a întregului tratament, precum şi un raport calitate-preţ care vă va mulţumi pe deplin!
Stomatologie Baia Mare – Cele trei locații în care ne desfășurăm activitatea stomatologică sunt:
1.     Strada Progresului 2A, Baia Mare, Maramureș – CLINICA NOUĂ
Telefon: +40362 424 228/ +40722 532 024
2.     Bulevardul Republicii, nr. 22, Baia Mare, Maramureș
Telefon: +40262 227 954/  +40747 828 151
3.     Strada Tineretului 9-11, Târgu Lapus
Telefon: +40746 906 368/ +40748 547 196