Primăvara aceasta, Calcatorie.ro acorda clienților oferte speciale pentru ținute impecabile

0
272

Există 4 tipuri de pachete (ocazional, S, M și L), prețul fiecăruia se calculează în funcție de numărul de kilograme. Cu cât pachetul include o cantitate mai mare, cu atât scade prețul per kilogram. Fiecare pachet oferind diferite avantaje.
Calcatorie.ro este un business care s-a nișat pe oferirea celor mai profesioniste servicii de călcare a hainelor.
Îmbrăcămintea este o metodă de comunicare și face parte din primele lucruri pe care oamenii îl observă în interacțiunea față-n față cu persoana respectivă. Atât stilul vestimentar, cât și modul în care arată hainele, exprimă anumite posibile caracteristici despre persoana care le poartă. Evident că o rochie șifonată la un meeting cu niște potențiali clienți nu va fi un punct în plus pentru posesoarea rochiei și nici pentru afacerea în sine. De cele mai multe ori timpul este destul de limitat, iar călcarea corespunzătoare a hainelor necesită atenție, delicatețe și, evident, timp. Și este și o sarcină destul de plictisitoare, fără de care cei care își doresc o atitudine impecabilă nu se pot lipsi.
Echipa calcatorie.ro vine în ajutorul tuturor celor care-și doresc ca hainele lor să fie apretate, călcate la dungă și împachetate într-un mod în care să nu se șifoneze.
În această primăvară, calcatorie.ro oferă 4 tipuri de pachete: ocazional (25 lei / kg, colectare și livrare gratuită), S (10 kg, 22 lei / kg, 2 colectări gratuite, livrare în maximum 24 – 48 de ore), M (20 kg, 20 lei / kg, 4 colectări gratuite, livrare în maximum 24 – 48 de ore) și L (30 kg, 19 lei / kg, 4 colectări gratuite, livrare în maximum 24 – 48 de ore). Toate aceste oferte vin în sprijinul tuturor clienților care-și doresc ca hainele lor să se ridice la prestanța personalității acestora.
Calcatorie.ro este formată dintr-o echipă profesionistă și experimentată cu orice tip de material. De asemenea, călcătoria profesională folosește doar echipamente performante, și anume aparatură și dispozitive speciale pentru apretare și călcarea la dungă. Acestea sunt folosite în funcție de materialul hainei respective.
De cele mai multe ori, călcarea unei haine este un proces plictistor și, cu toate că pare simplu, este destul de dificil de realizat așa cum trebuie. Nu doar mâna care le calcă trebuie să fie profesionistă, dar contează și suprafața pe care se calcă, dispozitivele folosite, modul în care se începe călcare ș.a.m.d. Echipa calcatorie.ro dispune de câteva oferte care să vină în sprijinul tuturor clienților care-și doresc ca hainele lor să fie impecabile.
Calcatorie.ro este o firmă de călcat haine, iar, în ceea ce privește această nișă, concurența este foarte mare. Totuși, diferența se observă prin: calitatea hainelor după ce sunt călcate de echipa calcatorie.ro, de prețurile accesibile, servicii rapide, livrarea gratuită și, bineînțeles, ofertele periodice. Totodată, aparatura profesională și echipa cu experiență, diferențiază, cu adevărat, calcatorie.ro de competitori.
Despre calcatorie.ro:Calcatorie.ro oferă servicii de călcare profesională la cel mai înalt standard. Localizat: VitanClean, Calea Vitan 212
Contact:telefon – 0724 456 000mail – contact@calcatorie.rosite – http://www.calcatorie.ro