Podiumuri pentru DTO Rally Team, la Raliul Argeșului CATENA 2020

0
14

Echipajul Raul Badiu/Gabriel Teodor Găină (Dacia Sandero) a ocupat locul I în Cupa Dacia, echipajul Bogdan Năstase/Delia Năstase (Mitsubishi Lancer EVO IX), locul II la clasa 11, echipajul Cristi Dolofan/Petre Tobă (Peugeot 208 R5), locul III la clasa RC2 și locul VI în clasamentul general, echipajul Eugen Cărăgui/Robert Fus (Peugeot 208 R2) a obţinut locul IV, la clasa RC4.
 
„Ne vom stabili obiectivele etapă cu etapă. Acum, echipa concurează cu patru echipaje la start. Pornim la drum cu bucurie și cu dorința de a trece peste acest an critic pentru noi toți. Încercăm să ne adaptăm unui sezon dificil și sperăm ca parcursul în această formulă a echipei să fie de bun augur”, a spus Traian Pavel, managerul echipei.
 
Evenimentul a programat șase probe speciale, cu peste 100 de kilometri cronometrați și 374 de kilometri de distanță totală, dar și cu numeroase provocări pentru concurenți (67 la număr) de-a lungul celor două zile de concurs. Cu un start festiv în Pitești și două treceri pe „noutatea” anului, proba specială „Godeni”, în prima zi, raliul a continuat cu parcurgerea celui mai cunoscut drum din România: Transfăgărășan. Acolo, virajele dintre Barajul Vidraru și Cabana Capra au pus la încercare tehnica, viteza și curajul piloților, atât în urcare, cât și în coborâre. 
 
Raliul Argeșului CATENA a revenit în 2019 în peisajul de raliuri, după o absență de nouă ani. Astfel, cu o pauză lungă între sezoane, cu incertitudini majore pentru toate echipajele (debutul competiției a fost amânat cu peste 60 de zile) și cu un calendar competițional redus de la nouă la șase etape din cauza măsurilor, regulilor și restricțiilor cauzate de pandemia COVID-19, cea de-a XX-a ediție a Campionatului Național de Raliuri a pornit în forță cu una dintre cele mai apreciate competiții din acest sezon.
 
Pentru DTO Rally Team, sezonul 2020 continuă cu o nouă cursă pe asfalt, pe 17-18 iulie. Raliul Perla Harghitei Tess by Total va avea loc, în premieră, pe probele speciale din județele Brașov și Harghita. Competiția va reprezenta o noutate, având programate o zi de cursă la Brașov și una la Odorheiu Secuiesc, într-un acord dintre organizatorii celor două evenimente care până anul trecut erau distincte. Vor urma Raliul Sibiului (14-15 august 2020), Raliul Iașului (4-5 septembrie 2020), Transilvania Rally (25-26 septembrie 2020) și Raliul Aradului (23-24 octombrie 2020).
 
 Urăm mult succes membrilor echipei DTO Rally Team!
 
 Catena susţine campionii!