Photosetup lanseaza promotia de vara la aparatele foto si camerele de actiune pentru citybreak-uri reusite

0
280

Stim ca luna iunie este un prilej de calatorii. Fie ca sunt vacante sau doar city-break-uri, calatoriile tale pot fi surprinse in imagini spectaculoase cu aparatele si accesoriile foto potrivite.
De aceea, Photosetup, fiind un furnizor redutabil pe piata din Romania, bazandu-se pe experienta de peste 20 ani in acest domeniu,  a selectat cateva dintre cele mai performante aparate foto pentru a le oferi posibilitatea de a a se bucura de aceste echipamente, atat pasionatilor de fotografie care doresc calitate in imagine cat si profesionistilor care fac din fotografie sau videografie o meserie.
Astfel, in perioada 4-30 iunie, pe pagina dedicata se pot gasi promotii cu reduceri de pana la 30%.
Vedetele promotiei sunt cateva kit-uri de aparate alaturi de rucsacuri foto, dedicate pasionatilor de calatorii. Acestea ofera imagini ce nu se pot obtine intotdeauna cu un smartphone.
Este cunoscut faptul ca senzorul aparatelor foto precum si utilizarea unor obiective zoom, ajuta la obtinerea unor imagini ce nu se pot obtine cu un telefon, oricat de performant ar fi acesta.  
Nici amatorii de aventura si senzatii tari ce doresc sa surprinda activitatea lor cu camerele de actiune, nu au fost neglijati, pentru ca la Photosetup se regasesc cele mai performante si cunoscute camere de actiune, in sper pachete promotionale cu cele mai utile accesorii cum ar fi selfie-stick, minitrepied sau rucsac.
Daca iti doresti un rucsac sau un trepied foto util in calatorii, acum este momentul! Colectia Manfrotto Befree recunoscuta la nivel international si premiata pentru ce mai compact trepied foto destinat calatoriilor, se afla acum in promotie. Trepiedul Befree de la Manfrotto este unul dintre cele mai utilizate si indragite trepiede foto, in radul pasionatlor de fotografie si calatori, datorita faptului ca ofera cel mai bun raport intre dimensiunea lui strans care este de doar 40cm si greutatea scazuta de doar 1.4kg. Astfel, el poate fi uros strecurat in orice geanta sau rucsac afara sa incomodeze, facand din el cel mai popular trepied de calatorii fotografice.
Pe toate le poti gasi pana la finalul lunii iunie, pe pagina dedicata promotiilor la Photosetup.