Pasiune si siguranta la un pret accesibil: masinile second hand

0
270

Pentru a alege masina ideala la un pret accesibil este recomandata o cercetare riguroasa pe site-uri de vanzari masini si in parcuri auto.Avantajele achizitiei unei masini second handIata mai jos o lista a principalelor motive pentru care ofertele penru vanzari masini second hand sunt atat de cautate.Oferta diversificata: orice marca ti-ai dori este foarte posibil sa o gasesti la un dealer autorizat cu care vei putea negocia pretul final si dotarile pe care le doresti in plus.
Rata de depreciere scazuta: valoarea unei masini noi se depreciaza cel mai mult in primii 3 ani, astfel ca, achizitionand masini second hand iti vei putea permite sa le vinzi mai usor si sa schimbi masinile o data la cativa ani.
Posibilitati de finantare avantajoase: iti poti cumpara o masina second hand prin plata integrala a acesteia, prin credit auto sau prin leasing. Ratele unui credit auto, de exemplu, sunt fixe si au o dobanda destul de mica, in functie de partenerul financiar sau de dealerul autorizat pe care il alegi.
Pretul sensibil mai mic fata de o masina noua: poate ai o masina preferata care este prea scumpa pentru tine, dar, daca o cumperi second hand, atunci o poti obtine la aproape jumatate de pret si cu avantajul de a arata ca noua.
Taxele mai scazute deoarece acestea se calculeaza in functie de valoarea masinii.
Posibilitatea obtinerii unei garantii chiar daca masina este uzata. Unii dealeri ofera garantii de pana la doi ani incepand cu ziua achizitiei.
Inregistrarea masinii tale va fi mult mai rapida. Poti conduce masina inca din prima zi in care ai cumparat-o.Daca ai decis sa achizitionezi o masina second hand, este recomandat sa apelezi la un dealer autorizat care te poate sustine in alegerea masinii perfecte, precum Autogeist.ro, deoarece aici masinile sunt testate complet din punct de vedere tehnic, astfel ca eviti probleme si costuri ascunse.Cum sa alegi dealerul potrivit de masini second hand ?Verifica dealerul pe diferite site-uri care iti pot furniza detalii despre orice afacere din Romania. De asemenea, cauta recenzii online de la cumparatori, discuta cu prietenii si cunostintele care si-au achizitionat masini second hand in trecut. Solicita un istoric detaliat al masinilor care te intereseaza. Daca dealerul iti furnizeaza cu usurinta toate informatiile de care ai nevoie legat de kilometrajul masinii, eventualele accidente, numarul de proprietari, vechimea etc, atunci acesta este de incredere.Afla daca ofera o garantie pentru masinile comercializate sau un plan de intretinere a masinii.Cere informatii referitoare la formele de finantare pentru o masina. Poate nu doresti sa achiti o masina integral si atunci este avantajos pentru tine sa ai o alternativa. Unii dealeri ofera masini in rate independent sau prin intermediul unor institutii bancare.Verifica care sunt partenerii dealerului in ceea ce priveste finantarea, daca este cazul.Cauti cele mai bune oferte pentru vanzari masini second hand? Esti timpul pentru o noua masina? De ce nu ai alege o masina second hand? Autogeist.ro iti ofera aici  toate motivele pentru a achizitiona masina ta ideala la un pret la care nu te-ai fi gandit.Parcul auto din Galati contine o oferta de aproximativ 100 de masini de cea mai buna calitate care au fost supuse unor investigatii tehnice complete apoi imbunatite astfel incat tu sa te bucuri de cea mai buna si sigura experienta a sofatului.
Date de contact:
AUTO GEIST | GALAȚIStr. Brăilei, nr. 237, DN2B(ieșirea spre Tecuci), zona Tirighina.Tel: 0236.449.0180740945736office@autogeist.ro