Participa la tombola ATVRom si castiga un scuter Vespa sau un ATV CF Moto

0
400

Participa la Tombola ATVRom si poti castiga unul din cele 2 premi puse la bataie.
Campania Promoţională este organizată şi se desfăşoară pe teritoriul Romaniei în perioada 14 februarie 2019 – 14 martie 2019, in toate magazinele Organizatorului, denumite in contiuare “Magazin Participant”, precum si pe siturile Organizatorului.
Premiile ce se vor oferi prin tragere la sorti pentru fiecare Participant sunt urmatoarele:
1. Vespa Primavera 50 4T 3V ’18
Vespa Primavera 50 4T 3V este varianta cea mai compactă a conceptului care a convins milioane de oameni să adopte această metodă de tranzit urban. Cu un motor ultra-eficient de 50cc care dezvoltă 3.21 hp, suspensii de cea mai inaltă calitate și tehnologia i-Get care limitează emisiile de noxe dăunătoare mediului, Primavera 50 va deveni rapid unul dintre partenerii dumneavoastră preferați de distracție prin oraș, un scuter nou 50cc gata oricând să vă poarte cu stil acolo unde aveți nevoie să fiți.
2. CF Moto CForce 450L ’19
ATV 4×4 sport-utilitar este dotat cu un motor cu 1 cilindru în 4 timpi, de 400cc 32cp, suficient pentru a face față oricărei provocări întâlnite pe traseu. În plus, acest vehicul de teren dă dovadă de o manevrabilitate de top prin echiparea cu transmisie automată CVT, tracțiune 2WD/4WD cu opțiunea de comutare în funcție de necesități și prin suspensiile independente cu brațe duble, optimizate pentru rulare în medii off road. De asemenea, CF Moto CForce 450L are un aspect modern și serios, fiind prin toate acestea o alegere perfectă pentru cei în căutarea unui partener de plimbare sau de muncă pe care se pot baza.