Partenerul de nădejde în mediile de lucru exigente

SUCCESORUL UNEI LEGENDE
Dmytro Sirosh, Product Business Developer Office and Solutions, Canon CEE GmbH, afirmă: “Știam ce tradiție avem de apărat atunci când am creat succesorul legendarului model imageRUNNER 2500. Ne-am dorit să putem oferi celor care au nevoie de volum și calitate a imprimării un produs pe măsură, așa că am dotat noua serie imageRUNNER 2600 cu capacități superioare de productivitateși conectivitate, având un cost de întreținere redus, pentru a oferi utilizatorilor o experiență cât mai plăcută.”

Noua serie unește o mulțime de funcții avansate în unități multifuncționale cu dimensiune redusă, care vă ajută să economisiți spațiul și să obțineși rezultate de calitate deosebită, la prețuri accesibile. Iar datorită faptului că noua serie are nevoie de mai puțină strategie de mentenanță, resursele necesare pentru asistență au scăzut în mod semnificativ.

MAI PUȚIN TIMP DE AȘTEPTARE, REZULTATE MAI RAPIDE
Având un timp de reacție extrem de rapid, modelul imageRUNNER 2600 trece din modul sleep în modul de funcționare în câteva secunde. Acesta este capabil să producă materiale imprimate și copii cu o viteză de până la 45ppm și cu un timp de producere a primei copii de doar 3,9 secunde. Iar datorită capacității extinse de alimentare cu hârtie și a capacității de procesare ultra-rapidă a documentelor, acest model vă ajută să petreceți mai puțin timp cu producerea documentelor și mai mult timp ocupându-vă de sarcinile importante pe care le aveți de realizat.

SECURITATE ÎMBUNĂTĂȚITĂ ȘI REZULTATE MAI BUNE
Importanța securității este reflectată de fiecare aspect al noii serii imageRUNNER 2600, iar utilizatorii pot obține și mai mult control asupra informațiilor de interes critic pentru compania lor.

Dar funcțiile de securitate implicite nu vă protejează doar echipamentul, datele și rețeaua de amenințări, ci contribuie și la îmbunătățirea fluxului zilnic de lucru. Cu ajutorul funcțiilor de identificare, utilizatorii își pot personaliza comenzile cu o singură atingere folosind ecranul tactil color de 7”/17,8cm pentru a-ți realiza mai rapid sarcinile zilnice.

CONTROL DIN CLOUD ȘI CONECTIVITATE MOBILĂ
„Pentru companiile mici și mijlocii este important să își controleze costurile și infrastructura de gestionare a imprimărilor“, afirmă Sirosh. „Modelul versatil imageRUNNER 2600 poate fi folosit pentru gestionarea fără efort a documentelor, datorită compatibilității totale cu software-ul Canon uniFLOW, care oferă o soluție centralizată pentru controlul imprimării și scanarea  gestionată pentru întreaga flotă. Iar datorită noilor funcții de conectivitate adăugate, utilizatorii pot imprima și pot scana din mers.“

CARACTERISTICI PRINCIPALE ALE MODELELOR DIN SERIA IMAGERUNNER 2600

imageRUNNER 2625i

imageRUNNER 2630i

imageRUNNER 2645i