Organizarea unui botez. Pasi de urmat de la alegerea locatiei la Dj-ul de Botez !

0
234

 
     1 . Faceți o listă de invitați
     În primul rând, faceți o listă de invitați. În acest fel, aveți o idee despre cât de mare va fi evenimentul. Familia și prietenii sunt bineveniți, dar amintiți-vă că lista de oaspeți poate fi atât de mare sau de mică cât doriți. Și nu uitați, nașii sunt esențiali pentru această ocazie. Atentie aici s-ar putea datorita restrictiilor sa existe limitari inca ceva timp in ceea ce priveste numarul de invitati.
 
     2.Alegeți o locație
     După ce aveți o aproximare a numărului de invitați, participați, alegeți un loc cu spațiul potrivit. Evenimentul dvs. poate avea loc la domiciliul dvs., la casa unei rude sau la o locatie de evenimente . Pentru anul 2021 iti recomandam totusi sa iei in calcul o locatie in aer liber.
 
     3.Alegeți data
   După ce ați ales locația petrecerii, căutați ce date sunt disponibile. De asemenea, trebuie să verificați ce zile sunt indicate  pentru biserică.

     4. Alegeți o temă
     Aici începe adevărata distracție. A avea o temă este un mod util de a decide asupra decorațiunilor  , in plus, va face ca evenimentul dvs. să pară deosebit de special.
 
     5.Trimiteți invitații
     Acum că ați decis mai multe aspecte ale evenimentului dvs., este timpul să trimiteți invitații tuturor celor din lista dvs. de invitați. Asigurați-vă că includeți informații esențiale, cum ar fi data, locația, ora evenimentului. Și asigurați-vă că trimiteți invitațiile cu cel puțin trei săptămâni înainte de eveniment. În plus, acum că ai o temă, invitațiile tale pot imprumuta din tematica aleasa!
 
     6. Muzica pentru botez
     Este timpul sa alegeti  din pachetele de sonorizari evenimente ale unei companii specializate Dj-ul de botez care vi se potriveste .  Dacă aveți tradiții de familie, nu uitați să le încorporați la eveniment. Aceasta este deja o ocazie specială, dar tradițiile o vor face cu atât mai memorabilă.
     Fiind un moment extrem de important pentru parinti si copii, la fel de important este si modul in care te ocupi de micile detalii care vor compune cadrul si atmosfera perfecta.
    Poti alege sa iti creezi un album live cu pozele copilului si al familiei, cu ajutorul videoproiectoarelor, care vor fura atentia invitatilor.
 
     7. Creați un meniu
     Acum, că aveți o idee despre câte persoane vor participa, o temă, si Dj botez  este timpul să creați un meniu. Există mai multe modalități de a face acest lucru. Orice veți decide, asigurați-vă că nu așteptați până în ultimul moment.
 
     8. Angajati un fotograf
     Angajați un profesionist care să se concentreze pe fotografii pe tot parcursul evenimentului. Puteți obține chiar fotografii ale micuțului dvs. făcute înainte de eveniment.