Noutăți în oferta de ventilatoare industriale a companiei Ventsys Instal

0
338

Începând cu această lună oferta de ventilatoare industriale pusă la dispoziția partenerilor săi de Ventsys s-a îmbogățit cu următoarele produse:
– ventilatoare monoaspirante Prosso cu debit de 1400-3000 mc/h: fabricate din oțel galvanizat de calitate ridicată, concepute special pentru evacuarea continuă și eficientă a aerului cu un conținut mediu de praf și uleiuri, la o temperatură maximă de 100° C. Sunt recomandate pentru aplicații multiple cum ar fi: bucătării industriale și comerciale, ventilare hote, uscătorii industriale, unități de vopsit și procesare textile etc. Toate motoarele beneficiază de standard IP55, izolare clasa F, rulmenți cu garanție pe viață;
– noi ventilatoare de bucătărie ruck gmbh: în oferta Ventsys s-au adăugat gamele de ventilație MPX, MPC, MPS. Este vorba de ventilatoare cu carcasă din tablă și suport integrat pentru montare pe perete care se utilizează în bucătării profesionale din industria horeca.
Acestea se adaugă gamelor de ventilatoare deja comercializate, inclusiv ventilatoarele Sodeca sau Soler&Palau, precum și celorlalte produse din portofoliu (aparate de aer condiționat Mitsubishi, aeroterme Volcano, perdele de aer VTS Wing etc.). Prin lărgirea portofoliului de produse Ventsys devine unul dintre cei mai importanți distribuitori de ventilatoare industriale din România, acest lucru reflectându-se de la an la și în cifra de afaceri. În acest sens domnul Ștefan Nicolae, manager general, ne-a declarat:
„Poziția noastră pe piața echipamentelor de ventilație a continuat să se îmbunătățească și în 2018 față de 2017. Aceasta e o dovadă a seriozității cu care abordăm cele mai complexe proiecte ale clienților noștri. Le suntem recunoscători pentru încrederea pe care ne-o acordă și vom continua să le furnizăm cele mai bune soluții de ventilație.”
Toate ventilatoarele industriale din oferta Ventsys sunt disponibile pe magazinul online la adresa: https://vent-sys.ro/3-ventilatoare. În funcție de comanda plasată cumpărătorii pot beneficia de diverse avantaje, cum ar fi transport gratuit sau personalizare. Pe o piață extrem de aglomerată atât online, cât și offline, Ventsys – care a pornit la drum în 2012 prin producția de tubulatura de ventilație – va continua să își diversifice oferta din gama de ventilatoare industriale, scopul companiei fiind acoperirea în totalitate a principalelor cerințe ale pieței.
Ventsys Instal este o companie cu capital integral românesc specializată în proiectarea, furnizarea și distribuția de sisteme și echipamente complete pentru ventilație. În anul 2018 a avut o cifră de afaceri de peste 7 milioane RON.