Mierea de Manuka Larnac prezenta acum si in Romania

0
79

Mierea de Manuka este un sortiment de miere cu origini exclusive in Noua Zeelanda.

Este obtinuta de albinele care polenizeaza florile arbustului Leptospermum scoparium, cunoscut in mod obisnuit sub numele de arbustul de manuka.

Principalele caracteristici ale mierii de manuka sunt reprezentate de proprietatile antibacteriene, antivirale si antifungice mult mai puternice fata de sortimentele de miere „obisnuite”.

Proprietatile antibacteriene ale mierii de Manuka sunt determinate de prezenta metilglicoxalului in compozitia acesteia.

Metilglioxalul (MGO) este ingredientul activ al mierii de manuka, acesta determina efectele antibacteriene ale acestui produs apicol.

De-a lungul timpului a fost utilizata in mod traditional pentru vindecarea rapida a ranilor, calmarea durerilor in gat, prevenirea aparite gingivitei si imbunatatirea problemelor digestive.

Cu cat concentratia de metilglicoxa este mai mare, cu atat sunt mai pronuntate proprietatile anti-bacteriene.

Corelatia dintre nivelul de metilglicoxal si afectiunile pe care le trateaza

MGO 120+ : nivel redus de metilglicoxal, mierea poate fi utilizata pentru consumul zilnic ca si in cazu unui sortiment de miere obisnuit

MGO 300+ : actiune antibacteriena redusa utila pentru sustinerea sanatatii generale

MGO 420+ : efect antibacterian mare poate fi folosita cu succes in scopuri medicale (afectiuni acute sau cronice, rezistente la tratamentele clasice cu antibiotice)

MGO 600+ – nivel ridicat antibacterian, recomandata in cazul unor infectii rezistente la tratamentele clasice

MGO 720+ si MGO 800+ efect foarte mare antibacterian, recomandata in cazul unor infectii foarte rezistente la tratamentele clasice (Helicobacter pylori, Stafilococ auriu)


Beneficiile miereii de Manuka

– ajuta in cazul suprapopularii bacteriene a intestinului subtire, in cazul acidului gastric si in cazul bolii de reflux gastroesofagian;

– mentine pielea sanatoasa, avand proprietati antimicrobiene si proprietati ce ajuta la vindecarea tesuturilor

– trateaza arsurile, ranile si ulceratiile de pe piele – o cercetare arata ca, datorita continutului sau bogat de antioxidanti si de caracteristici antibacteriene si antiinflamatoare, mierea de Manuka previne infectiile la soarecii cu ulcere.

– previne gingivita – mai multe studii au descris cum mierea de Manuka poate ajuta la tratarea si prevenirea gingivitei si a bolii parodontale.

– calciul, zincul si fosforul care se gasesc in mierea de Manuka sunt nutrienti importanti pentru vindecarea unor afectiuni dentare.

Mierea de Manuka Larnac

Mierea de Manuka Larnac este o miere raw, autentica, un produs premium, special conceput pentru piata din Germania.

Acum o gasesti si in Romania, in magazinul online manukahonig.ro, precum si pe marketplace-ul Emag.
Preturile variaza intre 100 de lei si 500 de lei, in functie de modul de prezentare (borcande de 250g/500g) si de concentratiile de metilglicoxal.

Miere de Manuka Larnac este testata si certificata in conformitate cu cele mai recente cerinte stiintifice privind autenticitatea și continutul de metilglioxal.

Continutul de MGO este, testat de un laborator independet acreditat in Noua Zeelanda.

In magazinul online www.manukahonig.ro gasim mierea in concentratii de MGO 120+, MGO 300+, MGO 420+ MGO 600+, MGO 720+ si MGO 800+.

Livrarea se face prin curier rapid oriunde in tara, livrarea este gratuita incepand cu comenzile mai mari de 200 lei.

Plata se poate face cu cardul, ramburs sau prin ordin de plata.

Spor la cumparaturi!