Mai mult de 100 de soluții pregătitoare pentru manichiuri și pedichiuri moderne

0
305

Enails.ro este un magazin online care comercializează doar produse profesionale și semiprofesionale pentru manichiuri și pedichiuri de actualitate. Foarte multe saloane de manichiuri și pedichiuri au ales să cumpere de aici produse de o actualitate maximă, pentru realizarea multor tipuri de manichiuri complexe.

Este vorba despre o gamă foarte variată de geluri pentru construcție, de geluri color, oje semipermanente, toate categoriile de soluții pregătitoare, soluții de degresare, tipsuri, șabloane, alte variate accesorii și ustensile, oje semipermanente, aparatură modernă, kit-uri speciale, set-uri pentru unghii, produse EVERIN, decoruri unghii, tatuaje unghii, etc.

Peste 100 de produse pregătitoare pentru manichiuri și pedichiuri

Manichiurile moderne de tip gel sau cele semipermanente sunt foarte estetice și rezistă foarte mult timp deoarece sunt lucrate cu substanțe de un anumit tip. Important în realizarea acestor manichiuri este felul în care este pregătită unghia și calitatea substanțelor adezive care sunt folosite. Cele mai importante substanțe de acest gen sunt soluțiile de tip Base Coat, Primer și soluțiile de tip Top Coat.

Soluțiile de tip Base Coat

Sunt acele soluții care se absorb foarte repede în unghie. Ele cresc aderența lacului de unghii și prelungesc rezistența acestuia cu succes. Sunt produse recomandate pentru unghii exfoliate sau pentru cele casante care vor proteja foarte bine unghiile naturale de pigmentul puternic al lacului de unghii.

Soluții de tip Top Coat

Este ultimul strat de soluție care se aplică la finalul manichiurii. Acest strat îi va oferi unghiei un aspect foarte frumos și lucios și va spori rezistența acesteia în timp. Produsele profesionale vor netezi inclusiv imperfecțiunile minore de pe suprafața lacului de unghii. Se aplică întotdeauna într-un singur strat și nu se aplică niciodată direct pe unghia naturală.

Soluțiile Primer

Aceste soluții foarte moderne au rolul de a crește aderența materialelor de tip gel sau acril la suprafața unghiilor naturale sau a celor tehnice.

Există mai multe categorii de soluții de acest tip: cu acid, fără acid și non-acid. Specialiștii susțin faptul că soluțiile de tip Primer cu acid reprezintă cele mai puternice soluții aderente care au existat în această industrie, până în momentul de față.

Oferta magazinului online Enails.ro!

Enails.ro este magazinul online care comercializează mai mult de 100 de tipuri de soluții pregătitoare și foarte necesare pentru realizarea manichiurilor moderne. Marea majoritate sunt fabricate de către producători celebri în foarte multe țări ale lumii. Sunt folosite de saloanele profesionale de manichiuri și pedichiuri pentru realizarea celor mai complexe modele de unghii tehnice. Este util să analizați oferta de oja semipermanenta Venalisa, ojele de tip fosforescent, FOREST, DISCO, Cat Eye, etc.

Gelurile pentru construcție sunt excelente și decorurile pentru unghii vă pot fi foarte utile dacă doriți să realizați manichiuri mai complexe și mai deosebite.