Luminatoare fixe și modulare KADRA montate la ASA Cons Romania

Care a fost solicitarea ASA Cons Romania?

Fiind un spațiu destinat în special, sudurii, se degajează o cantitate mare de fum, astfel că ASA Cons Romania avea nevoie de o soluție de evacuare a fumului respectiv.
Totodată, fiind vorba de un spațiu industrial, de mari dimensiuni, clientul avea nevoie și de o soluție de iluminare naturală.
Analizând proiectul, inginerii KADRA au venit cu recomandarea să montăm atât  luminatoare, cât și trape de ventilație, dar și vitraje verticale.

Ce soluții de acces automat s-au montat?
În primul rând, a fost montat un luminator modular, cu dimensiunea de 2×90 m, care are avantajul că permite pătrunderea unei cantități de lumină de până la 5 ori mai mare decât în cazul ferestrelor verticale. Acesta a fost montat împreună cu 6 trape de ventilație, care asigură atât ventiația zilnică, cât și aportul de lumină. Unul dintre benficiile majore ale montării de trape de ventilație îl reprezintă faptul că reprezintă o construcție ușoară, care asigură un transfer optim de lumină și necesită deschidere cu motor electric 230V, cursă 300mm.

Mai multe informații despre trapele de ventilație KADRA, puteți citi accesând site-ul: https://kadra.ro/luminatoare-fixe-si-modulare-kadra-montate-la-asa-cons-romania/