loc sigur pentru cursuri, traininguri si scoli de vara

0
14

Formarea profesională este un punct de sprijin important în dezvoltarea şi evoluţia profesională, mai ales în perspectiva ultimilor ani ai evoluţiei macroeconomice şi sociale. Schimbările tot mai dese obligă la o adaptare rapidă la situaţii profesionale tot mai diverse şi mai provocatoare. Astfel, fiecare persoană activă profesional trebuie să se specializeze cât mai mult şi, acolo unde este posibil, pe mai multe arii din domeniul său de activitate.
Institutiile care organzieaza cursuri de formare profesionala sau de specializare cauta sa le ofere cursantilor un mix inedit de servicii pentru a-i atrage: know-how, metode moderne si interactive de predare-invatare, locatii turistice inedite, diversitate,  si servicii la standarde inalte.
Complexul turistic Lac de Verde (Breaza)  intruneste toate cerintele specifice institutiilor organizatoare de cursuri de formare profesionala si specializare, deoarace ofera cursantilor cele mai bune conditii pentru asimilarea informatiilor, un domeniu de 24 de ha de natura, posibilitatea de distantare prin infrastructura de cazare si servicii (3 corpuri de cazare, situate la distante de 350 m intre ele; camere cu terase exterioare; restaurant cu terasa; sali de conferinte), dar si servicii de relaxare.
In ceea ce priveste organizarea cursurilor, a trainigurilor de specializare sau a scolilor de vara, care, de obicei se deruleaza pe mai multe zile, am conceput oferte atractive , care includ servicii complete si diverse, cu tarife incepand de la 45 euro/pers, 2 zile, pensiune completa.