La cine apelam daca avem nevoie de sisteme HVAC (incalzire, ventilatie si aer conditionat)?

0
1306

Avem nevoie de specialisti – unde ii cautam?
Momentul in care ne hotaram sa construim ceva sau sa imbunatatim ceva deja construit este incarcat de procese decizionale dificile si greu de gestionat. Este deja binecunoscut faptul ca in toate domeniile este din ce in ce mai dificil de gasit o firma care sa trateze lucrurile intr-adevar cu seriozitate si, mai ales, cu profesionalism. Totusi, daca avem nevoie de specialisti pentru instalarea, montarea sau mentenanta sistemelor de incalzire, ventilatie si aer conditionat (HVAC – heat, ventilation, air conditioning), la cine apelam? Putem contacta pe cine mai stim, din auzite, sau putem merge la sigur, la niste experti, acest domeniu fiind unul extrem de delicat (este vorba in mod direct despre confortul nostru).
De ce sunt atat de importante aceste instalatii HVAC?
Instalatiile HVAC reprezinta 3 caracteristici importante dintr-un sistem care mentine aerul dintr-o incapere la un nivel optim, astfel incat sa fie confortabil. Asadar, este extrem de important sa apelam la cei mai buni din domeniu. Noi am facut niste cercetari si am gasit o firma care sa fie intr-adevar demna de a fi numita profesionista. Numele ei este Frigotehnics , este pe piata din anul 2004 si din 2006 are parteneriat cu Mega Image pe ceea ce tine de camere frigorifice, centrale frigorifice si instalatii frigorifice pentru magazinele retelei. Mai mult decat atat, in prezent firma Frigotehnocs a ajuns sa asigure mentenanta si service pentru 129 de magazine si Shop&Go din reteaua Mega Image.
Alegand Frigotehnics, veti dispune de un intreg departament de proiectare instalatii HVAC, electrice si frigorifice compus din 3 specialisti, de un departament de service compus din 7 echipe si un coordonator si de un departament de montaj, in care sunt nu mai putin de 28 de tenhicieni si 3 coordonatori.
Asadar, dupa ce faceti un studiu de piata si va asigurati ca decizia pe care urmeaza sa o luati este cea corecta, apelati la profesionisti!