Intretinere corporala la salon Illieen’s

0
189

La salon Illieen’s am adaugat servicii noi de intretinere corporala. Doamnele si domnisoarele preocupate de intretinere corporala pot alege dintre tehnici de masaj, tehnici de cosmetica corporala, servicii bazate pe produsele Mary Cohr si Academie. 
Printre noile servicii de intretinere corporala gasite la salon Illieen’smentionam epilare IPL. Epilarea IPL se refera la epilarea definitiva a zonelor de pe corp care ne deranjeaza vizual, care consuma mult timp pentru epilare si care sunt dureros de epilat in mod clasic cu ceara.
 
Un alt serviciu de intretinere corporala la care clientele apeleaza frecvent este masajul. Masajul este prezent la salon Illieen’s sub diverse forme: masaj de relaxare, masaj drenaj limfatic, masaj cu miere, masaj cu bambus. De asemenea, masaj anticelulitic, masaj terapeutic si masaj reflexogen ajuta la mentinerea unui corp frumos, sanatos si echilibrat. 
Beneficiile practicii de intretinere corporala 
In salon Illieen’s femeile beneficiaza de experienta unor experti in tratamente cosmetice faciale si corporale. Tratamentul de masaj contribuie la functionarea echilibrata a organismului.
Prin acest tip de tratament se obtine un tonus muscular si o infrumusetare a aspectului fizic. Pentru tonusul muscular sunt excelente sedintele de electrostimulare.
Aceste sedinte lucreaza muschii asemenea cum se intampla cand practicam aerobic sau fitness. Pielea corpului isi castiga elasticitatea si intregul metabolism este stimulat. Un metabolism stimulat anuleaza efectele stilului de viata sedentar si incurajeaza arderea caloriilor. 
Tratamentele de intretinere corporala ofera o stare generala de bine. Pielea este vizibil hidratata, isi recastiga elasticitatea si scadem in centimetri.
Un tonus muscular si o infrumusetare a corpului castigam in urma sedintelor de masaj. Alte beneficii ale tratamentelor de intretinere corporala sunt scaderea in greutate si elimarea aspectului de coaja de portocala.