Infiintarea unei firme, mai usoara cu ajutorul profesionistilor in contabilitate

0
252

Este dificil sa iti infiintezi o firma mai ales daca n-ai mai facut-o pana acum, insa te poate salva consilierea de specialitate. Iata cateva motive pentru care ar trebui sa apelezi la un serviciu de infiintare firme:
 
E mai rapid
 
Pana sa te pui la punct cu toata documentatia de care ai nevoie si cu toate birourile prin care trebuie sa treci dupa aprobari, cu ajutorul unei firme specializate totul este ca si rezolvat. Eviti astfel sa faci tu drumuri pe la Administratia Financiara sau pe la Registrul Comertului. Vei fi prezent doar la semnarea actelor.
 
E mai ieftin
 
Da, chiar daca nu pare, este mult mai ieftin sa apelezi la o firma de consultanta pentru infiintarea unei firme decat sa demarezi de unul singur procedura. In primul rand pentru ca, asa cum spuneam mai sus, nu mai esti nevoit sa faci tu deplasarile pe la institutii, sa stai la cozi pe la ghisee. Daca ai un job unde nu ti se permite sa te invoiesti cateva zile la rand, atunci e aproape imposibil sa duci la bun sfarsit documentatia de unul singur. O firma de contabilitate iti va oferi un pachet de servicii care cuprinde toate etapele pentru infiintarea firmei. si care se va dovedi mult mai rentabil decat daca ai plati pentru fiecare etapa in parte. Dincolo de asta, vei fi indrumat catre acei notari care au preturi mai mici, tocmai pentru a diminua si mai mult costurile.
 
E mai avantajos
 
Infiintarea unei societati presupune multe detalii la care este foarte probabil sa nu te fi gandit atunci cand ai luat decizia sa te lasezi in afaceri. Unul dintre ele este legat de numele pe care urmeaza sa il poarte firma. Acesta trebuie sa fie unul de impact, potrivit domeniului in care vei activa, iar un specialist va sti sa te consilieze atunci cand faci alegerea denumirii. De asemenea, te va sfatui in alegerea obiectelor de activitate.
 
Castigi un partener pe termen lung
 
De servicii de contabilitate vei avea nevoie si dupa ce firma a fost infiintata, astfel ca aceiasi specialisti care te-au sprijinit in intocmirea documentatiei necesare iti pot ramane alaturi pentru a te ajuta sa transformi usor, usor firma intr-una profitabila. Global Cons iti pune la dispozitie o echipa de experti in infiintarea de firme, dar si contabili specializati care sa iti ofere informatii juridice actualizate si consiliere de afaceri.
 
Global Cons garanteaza loialitate, incredere si profesionalism, atuurile unui partener de care orice afacere are nevoie. Experienta privind infiintarea de societati comerciale, serviciile de contabilitate la zi oferite, cele de salarizare personal, dar si consultanta fiscala si financiar contabila sunt asigurate de firma de contabilitate cu nu mai putin de 17 ani de experienta pe piata romaneasca.