Inbagaj.ro a lansat în Romania în premieră bagaje cu ampreta digitala X-RAY de la producătorul german TITAN

0
211

Cheia pierdută, combinația de numere uitată ? – cu TITAN X-RAY PRO, astfel de probleme la deschiderea bagajelor sunt de domeniul trecutului: ca unic importator al producătorului german, Inbagaj.ro lansează în premieră o valiză cu amprentă digitală integrată pentru deblocarea încuietorii. Pentru deblocarea X-RAY PRO, turistul își poate salva amprenta personală și poate deschide valiza pur și simplu punând degetul pe ea. Ca și întreaga serie X-RAY, X-RAY PRO impresionează prin carcasă robustă, atenția la detalii şi manopera de înaltă calitate.
Design-ul inconfundabil, greutate minimă și originea „Made in Germany” convinge de-a lungul întregii game de produse. X-RAY este prelucrat la standarde de înaltă calitate, iar prin utilizarea materialelor inovative ultrauşoare, utilizate doar pentru gama X-RAY rezultatul este unic, un bagaj ultrauşor – chiar și cu un volum maxim de haine.
TITAN este unul dintre cei mai importanți producători de trolere din Europa, fiind lider necontest al pieței de trolere din Germania. Cu o gamă variată de produse care atrag cu caracteristicile lor inteligente designul unic și prețurile atractive, TITAN este accesibil acum în Romania.
Inbagaj.ro, liderul local al pieței de bagaje şi accesorii de călătorie se află în continuă expansiune, la fel și gamele de produse pe care le comercializează, la cele mai avantajoase prețuri. Magazinul pasionaților de călătorii oferă clienților o gamă variată de produse de la cele mai renumite branduri din domeniu: trolere, genți de voiaj, electronice, gadgeturi, accesorii şi cadouri pentru pasionaţii de călătorii.
Pentru mai multe detalii accesați https://www.inbagaj.ro/