În 18-21 Aprilie, în Iasi va avea loc cel mai important eveniment de sănătate al Moldovei

0
296

18-21 Aprilie este perioada în care pasionații unui stil de viață sănătos pot să descopere noi surse de unde își pot cumpăra alimente, noi metode în care pot face sport și noi soluții prin care se pot regăsi din punct de vedere spiritual.
Sănătate din Natură este evenimentul la care vor participa cele mai importante nume din domenii precum cosmetica bio, suplimentele alimentare bio, energia verde, psihologia, psihoterapia și dezvoltarea personală, atât psihică, cât și spirituală.
Unde are loc evenimentul?
Fiind un eveniment de anvergura se va desfășura în incinta Palas Mall din Iași, un ansamblu care se bucură de un trafic de 50 000 de persoane în fiecare zi și de numeroase evenimente interesante, de la expoziții până la concerte.
Ce se va întâmpla în cadrul evenimentului?
De-a lungul celor 4 zile de eveniment vor exista numeroase conferințe, workshop-uri, demonstrații și momente artistice. Cei care vor păși în incinta Palas Mall vor descoperi o impresionantă bogăție culinară, culturală sau chiar și tehnologică, totul bazat pe conceptul „ BIO”.
De ce Bio?
Persoana din spatele evenimentului, doamna Dr. Mihaela Olaru, își argumentează efortul evidențiind câteva motive cât se poate de importante:
Sănătate din Natură a apărut extrem de natural într-o societate în care alimentația nesănătoasă și poluarea sunt realități din ce în ce mai înfricoșătoare. Pentru a putea să le oferim și copiilor noștri aceeași lume frumoasă în care am trăit și în care continuăm să trăim, trebuie să îi educăm să mănânce sănătos, să consume resursele într-un mod cât mai eficient și verde și să se bucure de cele mai mărunte lucruri. Ne-am gândit, așadar, să strângem alături de noi toate firmele cărora le pasă de mediul înconjurător și de oameni și de asemenea, să strângem copii și adulți care încearcă să învețe cât mai multe despre un stil de viață sănătos”
Cum poți participa din postura unui expozant?
Dacă ai un produs pe care dorești să îl vinzi sau pur și simplu să îl promovezi, o poți face cu ușurință în condițiile în care spațiul expoziției este foarte mare. În acest sens îți punem la dispoziție tot suportul logistic de care ai nevoie ( mese, scaune, curent electric, etc ), asistență pe toate durata evenimentului și numeroase forme de promovare.
Pe lângă cei 50 000 de oameni care trec zilnic prin mall, evenimentul va beneficia și de alte canale de promovare.
Astfel, vor fi prezenți : cei de la TVR Iași, Digi 24, Radio Zu, Radio Kiss FM și un număr însemnat de bloggeri din domeniul sănătății.
De asemenea, pentru o vizibilitate cât mai mare a expozanților se vor împărți pliante și vor fi publicate anunțuri în presa scrisă.
Dacă te încântă ideea și vrei să participi, îți oferim mai multe detalii dacă ne contactezi la :
exposanatatedinnatura@gmail.com
0752.152.616
Pe doamna doctor Mihaela Olaru o puteti gasi si pe www.mihaelaolaru.ro