Importanta unui album foto de nunta By Cotea Razvan Fotograf Profesionist

0
365

5 motive care iti arata ca e important sa ai un album foto de nunta By Cotea Razvan Fotograf Profesionist

Multe cupluri nu sunt constiente de importanta pe care o are albumul foto de nunta. Din acest motiv sunt si tentate sa aleaga pachetul mai ieftin de servicii al unui fotograf profesionist, renuntand tocmai la aceasta comoara unica pe care o reprezinta fotografiile printate.

Astazi, suntem tentati sa credem ca toate informatiile de care dispunem, inclusiv fotografiile, trebuie sa fie in format electronic. Consideram ca n-avem motive sa le mai imprimam pe hartia aceea speciala cum se obisnuia atunci cand eram copii si cand nu avem nici computere, nici hard disk-uri sau rame foto digitale.

Ce omite multa lume insa este faptul ca un album de nunta personalizat, realizat de un fotograf profesionist, se va transforma in cea mai frumoasa amintire de la marele eveniment. Pentru a intelege mai bine de ce spunem ca fotografiile pastrate in albumul clasic cu coperti reprezinta o mina de aur iti vom dezvalui in continuare cateva dintre motivele care ne fac sa credem asta:

Pastrezi amintirile la indemana

Desi e greu de crezut ca vei uita vreodata clipele frumoase de la nunta, totusi, amintirile se estompeaza de-a lungul timpului. Mai ales dupa ce trec 10, 20 sau 30 de ani. Cu ajutorul unui album de nunta, iti vei reaminti foarte usor toate acele momente speciale care au facut ca ziua nuntii tale sa fie unica. In plus, fata de fotografiile stocate pe un computer sau pe un hard disk, cele din album iti pot fi mereu la indemana, intr-un sertar sau pe un raft.

Nu risti sa le pierzi usor

Dispozitivele electronice sunt foarte fragile, astfel ca exista oricand riscul sa fie virusate sau pur si simplu distruse prin manevrare neatenta. Si ce te faci atunci cand toate imaginile atat de pretioase de la nunta ta dispar fara sa mai poata fi recuperate? Cele imprimate pe hartie, insa, au mai putine sanse sa se deterioreze sau sa se piarda.

Albumul e ca o carte cu povestea vietii tale

Privind prin paginile unui album de nunta, prietenii, parintii, copiii si nepotii tai se vor putea bucura de povestea acelei zilei atat de iubite. Un fotograf de nunta va sti sa il organizeze asa incat sa iti ofere o imagine de ansamblu a zilei nuntii, de la inceput pana la sfarsit. Il vei arata cu placere si celor care nu au putut participa la eveniment. Daca este frumos aranjat, cu coperti personalizate, cu un design deosebit, atunci va fi inclusiv un element decorativ pe raftul din living.

Tehnologia se schimba in timp

Din pacate, tehnologia se schimba rapid. Cei care si-au pastrat nunta de acum 15-20 de ani pe casete VHS sau pe floppy disk nu prea mai au usor acces la acele imagini. Cei care pastreaza pozele pe DVD-uri si pe CD-uri vor avea cat de curand surpriza ca acestea sa nu mai poata fi folosite si sa le piarda. Este important sa ai o copie digitala a fotografiilor, insa albumele traditionale de nunta reprezinta o modalitate sigura de a-ti proteja fotografiile si de a te asigura ca te poti bucura de ele mult timp.

Albumele pot fi personalizate in functie de stilul tau

Vizionarea imaginilor dpe ecranul computerului nu e la fel ca si cum ai trece prin paginile unui album. Albumele provoaca trairi mult mai puternice. Pot fi personalizate intr-o multime de moduri, avantaj pe care albumele digitale nu il ofera. Poti avea un album foto in coperti din piele sau dintr-un material textil delicat precum matasea, poti avea fotografii de diferite dimensiuni, pe hartie speciala, care evidentiaza culorile.

Fotograful profesionist Cotea Razvan iti propune pachete de servicii foto pentru nunta care includ si un album de fotografii pe care sa il pastrezi ca pe o comoara de mare pret. Investeste intr-un album foto de nunta realizat de un specialist si iti vei multumi toata viata.