Implementăm gratuit telemunca pentru clinici și spitale. Digitalizarea industriei medicale este prioritatea noastră.

0
38

Situația curentă de criză afectează modul în care trăim, muncim și socializăm. Pentru a ține sub control epidemia COVID-19 este necesară limitarea sau eliminarea contactului fizic dintre oameni.
După experiența țărilor lovite puternic de epidemia COVID-19, ne putem aștepta ca unitățile și cadrele medicale din România să fie puternic afectate de această boală, atât din punct de vedere al capacității de gestionare a pacienților cât și din punct de vedere al siguranței personalului medical.
„Digitalizarea industriei medicale este, pe lângă o necesitate acută, și o oportunitate uriașă de pune pe primul loc atât sănătatea pacienților cât și timpul medicilor și al personalului medical. Timpul câștigat se traduce direct în act medical de calitate și în final în sănătatea pacienților. Grija pentru pacienți trebuie sa înceapă cu grija pentru medici. Punem tehnologia la muncă în sprijinul medicilor si pacientilor.”, spune George Cerin, CEO și fondatorul MedIT.ro.
 “Cea mai mare provocare este creșterea rapidă a gradului de digitalizare a unităților medicale” afirmă George Cerin. Infrastructura IT trebuie să permită lucrul de acasă și accesul la diferite sisteme IT care sunt folosite zi de zi în cadrul unor structuri complexe, precum spitalele.
“În această perioadă vom asigura asistență tehnică și consultanță gratuite unităților medicale, fie ele private sau de stat,  precum și o linie telefonică pentru suport: 031 1019772” declară George Cerin.
Printre serviciile oferite de către MedIT.ro se numără servicii de Infrastructură Digitală (servere private, stocare imagistica, backup, replicare disaster recovery, desktop-uri virtuale), servicii de voce și comunicare omnichannel (CallCenter, IVR cu recunoaștere vocală, TwoWay SMS, LiveChat, Whatsapp, FaceBook Messenger, Instagram, E-mail), chatboți inteligenți, aplicații medicale, precum și suport și management IT&C, inclusiv personal IT&C detașat în spitale și clinici.
„În situația de față, vrem să sprijinim industria medicală cât de mult putem prin intermediul instrumentelor pe care le avem la dispoziție” declară George Cerin. „O mare parte din soluțiile noastre se pliază foarte bine pe munca de acasă, iar aici ne referim la munca personalului din cadrul instituțiilor medicale care lucrează pentru a susțin  activitatea cadrelor medicale.”
Acesta a afirmat că MedIT.ro oferă soluția digitală de telemuncă în medicină – o suită de instrumente securizate de acces de la distanță a aplicațiilor medicale și de platforme de comunicare și colaborare eficiente – și că vor să susțină industria medicală prin a oferi implementări gratuite spitalelor și clinicilor pe perioada Situației de Urgență.
 ”Situația actuală ne-a luat pe toți prin surprindere și cred că fiecare organizație este datoare să se adapteze rapid și să dirijeze toate eforturile în direcția eradicării acestei pandemii și a efectelor ei sociale și economice”, a mai declarat fondatorul platformei.