Iată de ce un Gift Card este cel mai inspirat cadou pentru bărbați

0
148

Acest lucru se întâmplă deoarece este important ce le oferim celorlalți în dar. În primul rând, trebuie să fie cadouri utile. Cum ar fi să le dăruim bărbaților care poartă barbă un aparat de bărbierit?  
Problema continuă să ne epuizeze eforturile și atunci când trebuie să mergem la o petrecere organizată de către managerul firmei sau în vizită la un amic căruia nu îi cunoaștem gusturile sau preferințele. Ce putem achiziționa spre a le fi de folos, dar și spre a evita situația în care și alți invitați au cumpărat același produs? 
De ce să intrăm în panică sau, mai rău, de ce să aruncăm banii pe un cadou inutil, mai ales dacă putem apela la varianta unui gift card? 
De ce să îi dăruiești un gift card? TOP 3 avantaje de care te poți bucura: 
#1. Îi oferi sărbătoritului posibilitatea de a-și cumpăra exact ceea ce își dorește 
Atunci când îi dăruiești unui bărbat un gift card, îi oferi, de fapt, posibilitatea de a-și achiziționa acele produse pe care ori și le dorește, ori îi sunt necesare. Astfel, însemnătatea cadoului în sine va fi cu mult mai mare decât în situația în care ai luat tu decizia în locul său. 
Spre exemplu, pe Dovani .ro – unul dintre magazinele românești preferate de către iubitorii de modă – există o serie de variante de carduri cadou, în funcție de bugetul disponibil pentru această ocazie, începând de la 100 de lei și până la o sumă considerabilă, de 2.000,00 lei.  
#2. Economisești timp 
Poate nu întotdeauna dispunem de suficient timp pentru a străbate magazinele din mall-uri sau din centrele comerciale în căutarea cadoului ideal. Totodată, există șanse destul de mari ca articolul respectiv să nu fie exact așa cum plănuim (mărimea, culoarea sau modelul potrivit). 
Achiziționarea unui gift card este extrem de simplă și nu presupune deloc eforturi sau timp pierdut prin magazine. Pe Dovani.ro, magazinul bărbătesc de care am amintit anterior, tot ce trebuie să faci este să adaugi în coșul de cumpărături varianta dorită de card cadou și să finalizezi procesul de achiziție în câțiva pași simpli. 
#3. Beneficii suplimentare 
Există numeroase alte avantaje care vin la pachet cu un gift card, așa cum este opțiunea de a-l utiliza în orice perioadă a anului sau de a-l folosi la numeroase categorii de produse. 
Cardurile cadou ce pot fi achiziționate pe Dovani.ro nu sunt limitate de timp și, mai mult decât atât, se aplică întregii game de produse din catalogul brandului. Asta înseamnă că sărbătoritul nu va fi presat de faptul că gift card-ul primit expiră în curând și nici că trebuie să selecteze produsele în funcție de anumite categorii de articole. 
Tu cum ai de gând să îi surprinzi pe cei dragi? Nu-i așa că gift card-urile sunt cea mai bună idee de cadouri la care poți apela? Intră pe Dovani.ro și alege un card cadou pentru a le aduce zâmbetul pe buze persoanelor speciale din viața ta.