Halatele medicale, o emblema! Cumpara articole personalizate la preturi negociabile

0
302

Mai mult decat atat, exista medii cu regim special de lucru in care, conform regulamentului de ordine interioara sau preferintelor angajatorului, nu poti profesa fara o tinuta speciala, cum ar fi halate medicale, aceasta fiind absolut obligatorie. Acesta este cazul clinicilor private, al spitalelor de stat, precum si al laboratoarelor chimice sau al cabinetelor stomatologice. Pe langa faptul ca hainele de lucru pentru medici, asistenti, farmacisti sau chimisti sunt o emblema a meseriei lor, pe care cu totii o poarta cu mandrie, astfel de articole vestimentare mai au si rol de protectie si igiena a muncii.
Purtand costume si halate medicale, alaturi de accesoriile aferente – precum manusi, boneta, masca de unica folosinta si saboti medicali –, doctorii si asistentii din spitale evita sa se pateze cu sange, tincturi sau diverse alte solutii. Acelasi lucru este valabil si pentru chimisti, care lucreaza cu substante chimice. Toate aceste domenii, inclusiv cel farmaceutic, impun conditii de inalta igiena, daca nu chiar un mediu steril! Drept urmare, halatele medicale, in general albe si care trebuie sa fie tot timpul curate, se preteaza perfect pentru astfel de activitati, atat pentru femei, cat si pentru barbati. Cu alte cuvinte, toti angajatii din domeniile medicale trebuie sa poarte haine de lucru speciale, indiferent de varsta, sex, statut sau functia detinuta.
Iar pentru ca halatele, dupa cum spuneam, sunt in primul rand o emblema a mandriei de a fi medic, asistent, farmacist sau chimist, e musai ca acestea sa fie personalizate cu numele si functia fiecarei persoane in parte. Alaturi de acest detaliu, logo-ul si/sau sloganul companiei reprezinta, de asemenea, un element de personalizare. Deci, avand in vedere ca atunci cand vorbim de halate medicale acestea necesita un anumit design (pentru femei sau barbati), urmand ca ulterior sa fie personalizate, cea mai indicata varianta pentru angajatori este sa achizitioneze produse pe comanda, la preturi reduse.
ProtectKronos, furnizor specializat in echipamente de protectie si haine de lucru inca din anul 1992, iti pune la dispozitie posibilitatea achizitionarii de halate medicale la cel mai bun raport calitate-pret, confectionate la comanda in propriul atelier de croitorie si personalizate cu logo/nume prin broderie, serigrafie sau transfer termic. Mai mult, la cerere se poate realiza orice tip de produs, iar in cazul comenzilor voluminoase preturile sunt negociabile!
Halate medicale fleece, halate cu fermoar, halate de laborator, albe sau colorate, unisex, feminine sau masculine etc. Pe toate acestea le gasesti la ProtectKronos! Pentru a cere o oferta personalizata, intra pe site-ul producatorului sau suna la unul din numerele de telefon 0722 223 166 / 0722 300 656.