Grupul elvetian Montana inaugureaza fabrica de aluminiu Alu Menziken in Satu Mare

Alu Menziken a inaugurat pe 13 Noiembrie finalizarea investitiei in Fabrica pentru productie extruziuni din aluminiu si topitorie din Mediesul Aurit, judetul Satu Mare. Investitia a fost realizata cu peste 50 milioane de euro si face parte din programul de investitii al grupului elvetian Montana in Romania.
In numai un an de zile Actual Connect, in calitate de antreprenor general instalatii si bransamente utilitati a finalizat cu succes lucrarile necesare. In prezent fabrica functioneaza la o capacitate de 70% in baza comenzilor primite.
Instalatiile realizate (proiectare, procurare si executie) sunt: racord Transgaz, racord apa si puturi, racord fibra optica, apa tehnologica, aer comprimat, nitrogen, argon, CO2, amoniac, hidranti, casa pompe, retea medie si joasa tensiune, instalatii electrice interioare si exterioare, detectie incendiu, CCTV, control acces, voce date, incalzire, ventilatie, climatizare, instalatii sanitare, sistem de alimentare cu energie de backup, cosuri de fum industriale, instalatie de racire in inox, sistem de tratare apa, turnuri de racire.
Echipa Actual Connect care a facut posibila aceasta lucrare: 60 muncitori, 15 ingineri executie, 15 ingineri proiectare si 10 manageri.
Autorizatiile obtinute pentru realizarea lucrarilor sunt: avize drumuri, avize politie, avize mediu, avize ape, avize Electrica, avize gaze, avize Isu, certificat de urbanism, autorizatie de constructie.
Lucrarile de constructii (incluzand prefabricate) au fost realizate de Bauelemente in calitate de antreprenor general constructii.
Echipele care au coordonat realizarea fabricii Alu Menziken au fost din Elvetia, Italia, Austria, Germania, Satu Mare, Baia Mare, Targu Mures, Timisoara, Cluj, Bucuresti, Ploiesti, Botosani. Lucrarile au fost verificate si coordonate din partea clientului de 10 ingineri, 5 diriginti de santier, 5 arhitecti, 5 project manageri internationali.
Bazat pe experienta deosebita acumulata inclusiv din acest proiect, Actual Connect este pregatit pentru derularea urmatoarelor proiecte industriale si de eficienta energetica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!