Garderoba celui mic – cum o organizezi și ce nu trebuie să lipsească din ea?

0
293

Când în viața ta apare un copil în mod sigur te străduiești să îi oferi tot ceea ce are nevoie pentru o creștere și o dezvoltare armonioasă. Atunci când vorbim despre garderoba celui mic trebuie să știi că ei cresc atât de repede în primele luni de viață, încât o garderobă foarte bogată nu se justifică. Ca să nu mai spunem că cel mic va primi foarte multe daruri când vine pe lume, cele mai multe dintre acestea fiind haine. Pentru a nu ajunge în situația în care hainele celui mic vor sta în dulap și acesta nu va apuca să le poarte, deoarece azi îi sunt mari și peste câteva zile poate îi sunt mici deja, alege piese vestimentare de bază și puține.

Ce haine alegem pentru nou născuți?

Nou născuții au nevoie de haine, dar nu de foarte multe. Nu trebuie să lipsească însă din garderoba lor salopete bebeluși. Acestea sunt foarte practice, se îmbracă ușor, sunt confortabile pentu cel mic deoarece permit libertatea de mișcare de care aceștia au nevoie și astfel se numără printre preferatele părinților. Alege salopete în modele haioase, fabricate din materiale naturale, care să lase pielea celui mic să respire. Pe lângă salopete, atunci când cauți haine bebe te îndrepți către body și pantaloni. Această combinație ete una fericită, deoarece te ajută foarte mult când dorești doar să schimbi scutecul copilului, în așa fel încât nu trebuie să îl dezbraci de tot. Găsești body cu mânecă lungă, mânecă scurtă sau tip maieu, din materiale naturale, potrivite pentru orice sezon.

Care sunt materiale preferate pentru hainele celor mici?

Pielea delicată a copiilor, și cu atât mai mult când vorbim despre bebeluși, necesită o îngrijire specială. Hainele trebuie să fie din materiale prietenoase cu pielea celor mici, trebuie să o lase să respire și să asigure un confort sporit. Astfel, acestea trebuie să țină de cald, dar în același timp să nu supraîncălzească. De asemenea, copiii pot transpira ușor, așa că este de preferat ca pielea să respire și hainele să nu rețină umezeala. Hainele din bumbac sunt preferate de către părinți deoarece acestea se pot purta în orice anotimp și sunt delicate cu pielea micuțului tău. În plus, se pot spăla la temperaturi mari astfel că se igienizează ușor. Pe lângă bumbac, mai este lâna. Extrem de multă popularitate a câștigat acest material în ultimii ani, în mare parte datorită faptului că se prelucrează în așa fel încât se obține o țesătură fină și delicată. Aspectul nu mai este de mult cel al hainelor de lână croșetate de bunica acum mulți ani. Iată că poți purta aceste haine chiar și pe piele, fără să incomodeze. Inul este un alt material care se pretează foarte bine pentru ținutele de vară. Acesta va permite pielii să respire și copilul tău va beneficia de confort termic maxim. Caută cele mai bune variante de haine bebe pentru tine și copilul tău și bucură-te de experiențe noi zi de zi, alături de puiul tău.