Flashnews.ro publica primele cifre ale cititorilor unici din acest trimestru

0
273

Romanii pasionati de stiri sportive si politice reprezinta un procent de aproximativ 65% dintre cititorii unici ai site-urilor de stiri tip Flashnews.ro.
Fondatorii portalului de știri Flashnews.ro au mizat pe un concept cat mai fresh in presa actuala, respectiv prezentarea actualitatilor intr-o nota cat mai moderna cu putinta. Stirile regasite in portal acopera o multitudine de categorii, de la stiri interne, externe, lifestyle, economie, sport, monden sau timp liber.
“La momentul lansarii portalului am luat <> cotidianelor regionale si nationale si stiam in ce zona sa ne indreptam. Totusi, odata cu aparitia primilor cititori am inceput sa intelegem mai bine ce stiri atrag si ce ar trebui sa le oferim mai des pentru a reveni sa ne citeasca articolele. La nivelul simtului comun ne-am indreptat atentia asupra publicului majoritar, iubitor de monden, care la acea vreme reprezenta un trafic de 2.000 – 2.500 cititori, dupa care am inceput sa le aducem in atentie cele mai noi stiri interne si externe din lumea sportului, favorizati fiind si de evenimentele din fotbal care au creat o dinamica in randul acestora”, a declarat Alexandru I., unul dintre fondatorii cotidianului Flashnews.ro.
Cifrele care descriu numarul de cititori zilnici ai site-ului de stiri Flashnews sunt din ce in ce mai mari acum, in primul trimestru, decat la finalul lunii decembrie 2018. S-a constat o crestere cu pana la 45% pentru segmentele de cititori tineri, cu varste cuprinse intre 20 – 35 de ani, unde categoriile cel mai des accesate sunt sport, stiri interne si monden.
Urmeaza o crestere cu 50% a numarului de cititori de stiri externe si despre economie, dar si o crestere mai mica, insa incurajatoare, de 24,9% pentru segmentul cititorilor cu varsta de peste 60 de ani, cu un apetit crescut pentru stiri din politica. Analiza metricilor cu privire la traficul inregistrat pe Flashnews in primul trimestru a relevat o evolutie constanta de la lansare si pana in prezent, dar si un interes tot mai mare pentru toate categoriile de stiri ale cotidianului.
Gratie transparentei, preciziei si diversitatii care stau la baza stirilor aduse in atentia publicului, Flashnews se pozitioneaza, la aceasta ora, intr-o competitie directa fata de principalele si cele mai cunoscute site-uri de stiri, aferente trusturilor media. Flashnews.ro are exclusivitate in cazul stirilor interne si externe, datorita surselor din intreaga tara care le furnizeaza editorilor in timp real cele mai noi subiecte de interes pentru romani.