Ești fanul cravatei sau al papionului? Ce alegere trebuie să facă mirele anului 2019?

0
321

În acest caz, nu trebuie să te îngrijorezi și să mai adaugi încă un motiv de stres pe lista aspectelor legate de nuntă: specialiștii în materie de modă de la DOVANI – brandul românesc dedicat bărbaților, care dictează tendințele în fiecare sezon – vin în întâmpinarea tuturor viitorilor miri cu o serie de sfaturi utile pentru a selecta accesoriul perfect:
Orientează-te în funcție de stilul costumului ales
În procesul de selecție fie a cravatei, fie a papionului, unul dintre cei mai importanți factori decizionali este modelul de costum pe care l-ai ales pentru ziua cea mare.
Așadar, atunci când avem în vedere un costum clasic, care respectă un croi tradițional, cel mai recomandat este să optezi pentru o cravată bărbați simplă, dar elegantă. Dacă, totuși, te caracterizează un stil mai îndrăzneț de obicei, atunci o cravată imprimată poate să îi ofere vestimentației o doză de originalitate.
De asemenea, în situația în care te-ai decis să porți un frac sau un smoking, accesoriul ideal pentru acesta este papionul (un papion self tie este o variantă interesantă, pe care o poți lua în calcul).
Indiferent de situație, este important să reții că papionul merge de minune alături de un sacou cu gulerul de tip șal, iar cravata este recomandată în cazul costumelor cu rever ascuțit sau care includ și o vestă.
În ce moment al zilei se va desfășura ceremonia?
Un alt criteriu de care ar trebui să ții cont, înainte de a alege între cravată și papion, este momentul zilei în care are loc ceremonia. Astfel, prima parte din zi impune prezența cravatei cu nod simplu, a cărei culoare o poți asorta cu buchetul miresei tale.
În cazul în care petrecerea de nuntă se va desfășura în a doua jumătate a zilei, promițând o distracție până în zori, atunci accesoriul care îți va completa ținuta cu o doză de eleganță este papionul.
În ce tematică se încadrează petrecerea de nuntă?
Ai decis împreună cu partenera de viață să vă bucurați de o ceremonie cât mai formală? În acest caz, papionul este alegerea cea mai rafinată pe care o poți face.
Nu uita să ai în vedere și tematica nunții atunci când îți pregătești vestimentația de mire, acordând o deosebită atenție tuturor nuanțelor combinate, precum și materialelor din care sunt compuse piesele vestimentare selectate.
Bineînțeles, indiferent de tendințe, cel mai important este să optezi pentru o ținută care să te caracterizeze și care să îți ofere confortul de care ai nevoie. Nu uita că astfel de momente sunt unice în viață și că este esențial să le trăiești din plin, cu intensitate.
Dacă te afli în căutarea accesoriului perfect, indiferent că optezi pentru un model de papion bărbați sau cravată bărbați, poți accesa www.dovani.ro. Brandul DOVANI îți stă mereu la dispoziție cu o colecție diversificată de haine bărbați elegante, dar și cu accesorii rafinate, astfel încât rezultatul final să fie pe măsura așteptărilor proprii!