Esteteica postnatala sau MOMMY MAKEOVER

0
355

Mommy Makeover, un mix de proceduri
Operația de Mommy Makeover combină liposucția sau abdominoplastia cu liftingul și implantul mamar și rejuvenarea vaginală, toate făcute în același timp. Abdominoplastia  îndepărtează excesul de grăsime, strânge și tonifică pielea lăsată din zona abdomenului și are avantajul suplimentar de a îmbunătăți aspectul vergeturilor. Complementar, liftingul și implantul mamar permit o remodelare naturală și conturată a sânilor, cu opțiunea de a îmbunătăți fermitatea lor prin augmentarea mamară.
Mărirea sânilor presupune inserarea unor implanturi de silicon sau cu soluție salină sau chiar o tehnică mai avansată de transfer de grăsime pentru a oferi un aspect natural. Operația de Mommy Makeover realizată în cadrul clinicii Be Perfect by dr. Bortolini maximizează rezultatele cu un minim disconfort și o recuperare mai rapidă.
Remodelarea corporală postnatală
Dr. Bortolini, specialist în chirurgie plastică, oferă consultații cosmetice complete, care individualizează un plan de tratament detaliat și determină dacă această procedură este potrivită pentru paciente. Obiectivele clinicii Be Perfect by dr. Bortolini sunt de a oferi un contur natural, de a folosi cele mai avansate și inovatoare tehnici și de a asigura cea mai bună expertiză în îngrijirea și confortul pacientelor.
Clinica Be Perfect by dr. Bortolini oferă opțiuni în tehnici avansate bazate pe obiectivele fiecărei paciente în parte, în funcție de tipul de piele, istoricul medical și stilul de viață. Ești candidata ideală pentru operatia de estetică postnatală dacă ești o mămică sănătoasă, de orice vârstă, care ai încetat alăptarea de cel puțin 6-9 luni și nu mai planifici sarcini ulterioare.
Rezultate optime sunt obținute prin combinarea tehnicilor chirurgicale cu proceduri injectabile, cum ar fi tratamentele cu botox (toxina botulinică) pentru dispariția sau ameliorarea ridurilor și pentru a trata transpirația excesivă la nivelului subrațului, mâinilor și picioarelor.
Conceptul de frumusețe Be Perfect by dr. Bortolini se menține la curent cu cele mai recente tehnologii și cercetări, pentru a oferi cele mai bune rezultate și pentru a îndeplini unul dintre cele mai importante obiective: siguranța pacientelor.
Nu-ți recunoști corpul după naștere? Programează-te la o consultație la Clinica de chirurgie plastica Be Perfect by Dr. Bortolini și află mai multe informații despre opțiunile pe care le ai pentru remodelarea corporală postnatală!