EFSE și Vitas IFN sprijină incluziunea financiară în România

0
243

Președintele consiliului director EFSE, Christoph Tiskens, a declarat: „Vitas IFN este un partener ideal în demersul EFSE de ajuta un grup țintă de antreprenori cu nevoi de finanțare responsabilă. Vitas IFN se numără printre puținii furnizori de produse și servicii financiare adaptate specificului afacerii acestor harnici întreprinzători. Prin extinderea capacității acestei instituții valoroase de a sprijini creșterea economică a afacerilor locale, investiția va ajuta EFSE să-și continue misiunea de a promova dezvoltarea economică și prosperitatea în regiune „. 
Cristian Jurma, Director General Vitas IFN, a remarcat: „Este o mare plăcere să extindem rețeaua de parteneri financiari pentru a include EFSE și a aduce resurse suplimentare pentru a satisface nevoile clienților noștri, în special, în momente în care accesul la serviciile financiare pare anevoios. Sperăm într-un parteneriat pe termen lung cu EFSE în beneficiul clienților noștri finali și al comunităților din care fac parte. 
Despre Fondul European pentru Europa de Sud-Est
Unul dintre cele mai mari fonduri de finanțare a dezvoltării la nivel mondial, Fondul European pentru Europa de Sud-Est (EFSE) își propune să promoveze dezvoltarea economică și prosperitatea în Europa de Sud-Est și în vecinatatea regiunii estice, investind în succesul IMM-urilor și gospodăriilor private. Dat fiind că accesul la serviciile financiare este esențial pentru dezvoltarea acestui segment, EFSE se concentrează pe sprijinirea sectorului financiar local pentru a-și consolida capacitatea de a oferi o finanțare responsabilă pentru acest grup țintă.
Alături de activitățile sale de investiții prin parteneri locali, EFSE își multiplică impactul prin intermediul Facilității de Dezvoltare EFSE, care oferă asistență tehnică, formare profesională și alte suporturi non-financiare pentru antreprenori și instituții. EFSE a fost inițiată de către KfW Development Bank cu sprijinul financiar al Ministerului Federal al Cooperării Economice și Dezvoltării din Germania (BMZ) și al Comisiei Europene.  
Pentru mai multe informații despre Fondul european pentru Europa de Sud-Est, vă rugăm să vizitați: www.efse.lu
Pentru mai multe informații despre Finanțe în mișcare, vizitați: www.finance-in-motion.com  
Despre Vitas IFN
Vitas IFN, membră a Vitas Group, este una dintre cele mai importante instituții de micro-finanțare din vestul României. De peste 20 de ani, am fost alături de IMM-urile din România cu acces limitat la credite bancare și de micii antreprenori, în îndeplinirea visului lor de a deveni independenți sau de a-și dezvolta afacerea și indirect comunitățile în care trăiesc.
Abordarea diferită pe care o propune Vitas se axează pe furnizarea de produse și servicii financiare personalizate și responsabile care să răspundă nevoilor și specificului activității clienților săi, cum ar fi întreprinderi mici și mijlocii, antreprenori individuali, producători agricoli și fermieri.
Împreună cu echipa noastră de specialiști financiari din regiune, am reușit să sprijinim creșterea și dezvoltarea a peste 10.000 de întreprinderi mici, oferind peste 21.000 de împrumuturi.
Pentru mai multe informații despre Vitas IFN, vizitați: www.vitasromania.ro