Două site-uri utile pentru iubitorii de airsoft

0
272

Toți pasionații de arme și de jocuri militare, care au și o doză de spirit de aventură iubesc acest joc. Este un joc antrenant și incitant, ce presupune stabilirea unei strategii, muncă în echipă și o o bună coordonare a acțiunii. Pentru că în încleștarea dintre cele două armate combatante, împușcarea nu lasă urme vizibile, el se bazează și pe onoarea celor care participă la luptă. Este un joc complex, ideal pentru a fi jucat între prieteni sau pentru un team building reușit.
 
De ce este nevoie pentru a putea practica airsoft-ul?
Chiar dacă nu implică riscuri prea mari, este obligatorie purtarea unei căști de protecție, a unui echipament special și a unei perechi de bocanci potrivite. Nu trebuie să lipsească replica de airsoft, acel tip de armă identic celor reale și muniție din plin.Partea cea mai interesantă a acestui tip de joc este locația în care se desfășoară. De cele mai multe ori se poate juca în spații special amanajate în acest sens, care pot fi indoor, outdoor și mixte sau în locații improvizate.
Echipamentele necesare sunt furnizate pentru locațiile amenajate, chiar de către organizatori. Însă, pentru pasionații acestui tip de sport există și magazine specializate, de unde pot fi cumpărate toate dotările necesare practicării acestui tip de sport. Din aceste magazine, clasice sau online pot fi cumpărate: replici de airsoft, pistoale, mitraliere, arme de asalt, puști, shotgun-uri manuale, muniție, bocanci, haine militare, șepci, pălării, căști de protecție, ochelari de protecție, încărcătoare, lansatoare, grenade etc.
Există opțiuni și pentru cei care doresc să achiziționeze produse second hand. Ei au la dispoziție acum site-ul de anunțuri dedicat lor, numit Airsoftbox.ro. Aici se pot vinde și cumpăra orice tip de produse airsoft second hand. Principalele categorii disponibile, în care pot fi publicate anunțuri sunt: replici de aisoft, echipament tactic, accesorii airsoft, componente airsoft, consumabile airsoft, servicii airsoft, evenimente airsoft.
Pasionați de airsoft pot accesa acum și site-ul Comunității Naționale de Airsoft – Airsoft Romania. Pe forum-ul de pe acest site sunt abordate cele mai interesante teme și probleme legate de practicarea sportului și de alegerea celor mai potrivite echipamente. Pe acest site există și posibilitatea de a publica informații despre locuri interesante, unde se poate practica acest sport sau despre locații unde se organizează evenimente speciale dedicate împătimiților. Tot aici pot fi postate anunțuri privind lansări de magazine cu produse specifice, bloguri sau orice alte acțiuni care au legatură cu comunitatea de airsoft romania.