Dispo Trading se alătură campaniei de susținere a cadrelor medicale cu echipament de protecție

După ce a donat secției de copii de la Spitalul Matei Balș combinezoane pentru protecție chimică și bacteriologică, firma noastră susține în continuare cu echipament special – mănuși de unică folosință și combinezoane – spitalele Matei Balș și Victor Babeș din București și Spitalul de Pneumoftiziologie din Iași.

Totodată, păstrăm legătura și cu alte spitale, pentru a le asigura cât mai repede posibil toate echipamentele necesare pentru desfășurarea în siguranță a activității personalului medical.

Știm cât de dificilă este această perioadă în special pentru cei care lucrează în spitale, de aceea vrem să-i ajutăm, oferindu-le echipamentul de protecție necesar, pentru ca medicii, asistentele, infirmierele și brancardierii să poată lucra în siguranță.

Despre Dispo Trading

Dispo Trading a luat ființă în aprilie 2003, ca importator și distribuitor de articole de unică folosință pentru protecția personală sau pentru lucrătorii din industrie, domeniul medical, cosmetic, construcții, curățenie, service și altele. În același an a fost înregistrată la OSIM marca proprie a Dispo Trading, toate articolele fiind importate sub brandul Missena.

În 2005 Dispo Trading și-a extins activitatea, punand bazele unui atelier de producție, în care se confectioneaza uniforme de lucru. Avem astfel posibilitatea să completăm gama produselor oferite clientiilor nostri și în același timp să le oferim prețuri de producător.

În 2006 am obținut certificarea ISO 9001 pentru managementul calității, atât pentru import și distribuție, cât și pentru producție. Suntem recunoscuti pentru seriozitate și pentru respectarea termenelor de livrare. Ținem în permanență sute de articole în stoc, în cantități suficiente, care să asigure necesarul pe o perioadă de câteva luni.