Deschiderea noului sezon de golf la Lac de Verde

0
311

La competitie sunt asteptati peste 30 de jucatori, membri ai clubului si jucatori de golf, care vor concura pentru premiile longest drive si nearest to the pin. Jucatorii vor juca 18 cupe, jocul avand 2 categorii pentru domni 0-18 HCP  si 19-36 HCP, si o categorie lady 0-36 HCP.
Taxa de turneu este de 80 de lei pentru membrii clubului si 150 de lei pentru non-membri si include taxele de participare, green fee-ul, coffee break si pranzul festiv..
Campionatul incepe cu o sedinta tehnica  la ora 09:00, urmata de startul jocului si se incheie in jurul orei 15:00 cu festivitatea de premiere si pranz.
 Terenul de golf de la Breaza este un teren natural subalpin,intins pe o suprafata de 24 ha, cu distante scurte, avand 9 gauri si un index de 58 par, fiind considerat un teren de golf cu grad ridicat de dificultate, respectiv 8/10. Datorita acestor caracteristici, terenul este agreat atat de jucatorii avansati, cat si de incepatori, acestia avand la dispozitie spatii pentru training: doua terenuri de putting, bunker pentru training, teren de pitching, chiping, green de antrenament, indoor golf si Driving Range, cu 6 standuri de antrenament si automat de mingi.
Elegant, nobil, lipsit de confruntarile violente ale celorlalte sporturi, golful este un sport aromonios si cu un charm discret, care atrage persoane cu varste  variate, pasionate de un joc linistit, strategic, echilibrat, perfectionist.
Golful inseamna un stil de viata, iar misiunea clubului de golf Lac de Verde este de a fi un initiator si promotor al culturii pentru acest sport  in Romania.
Resortul dispune de asemenea de 33 de spatii de cazare, restaurant cu terasa, 2 Sali de conferinte si un grand ballroom pentru evenimente, servicii pentru relaxare si distractie: tiroliana, tir cu arcul, zona de lounge (billiard, tenis de masa, darts, jocuri sociale), masaj, sauna si Jacuzzi, oaspetii putand sa bucure de aceste servicii intr-un cadru natural minunat.