DECEUNINCK LANSEAZĂ PRIMA PLATFORMĂ UNIVERSALĂ PENTRU FERESTRE

0
163

Inovația Deceuninck concentrată în platforma de profile ELEGANT prin modulul unic central iCOR a reușit să atragă atenția încă de la lansarea oficială, la târgul online Fensterbau Frontale 2020 Nürnberg. Dezvoltarea tehnologiei continuă cu introducerea armării longitudinale cu fibră de sticlă ThermoFibra și cu armătura rigidă Forthex, disponibile acum pentru o gamă mai largă de profile.

iCOR este primul modul unic central ce permite combinarea fiecărui profil de ramă cu oricare profil de cercevea, fiind platforma ce oferă versatilitate completă în realizarea ferestrelor și ușilor cu profile din PVC. Indiferent dacă designul este elegant, minimalist sau dacă fereastra se deschide spre interior sau exterior, armate cu fibră de sticlă, echipate cu armături termice (Forthex), destinate construcțiilor noi sau renovărilor, iCOR oferă posibilitatea unei interschimbabilități fără precedent, cu implicații semnificative în reducerea complexității producției.

Noua platformă ELEGANT este acum prezentă și în România. Gama completă de profile de ferestre și uși ELEGANT vine cu o performanța fără egal în clasa sa, de 76 mm. Conceptele tehnologice unice iCOR, ThermoFibra, Forthex, design-ul cubist, versatilitatea și modularitatea geometrică fac din acest profil de ferestre și uși un profil modern și performant ușor de încadrat în orice tip de arhitectură.

CEO Deceuninck Grup pentru Europa, Stijn Vermeulen, expune beneficiile unei astfel de platforme pentru producătorii de ferestre: „Suntem mândri și încântați să vă prezentăm soluții la nivel de grup care vor fi disponibile pentru clienții noștri europeni. Cu ELEGANT, am dezvoltat o platformă de produse completă și flexibilă, care permite clienților noștri din întreaga regiune să aleagă, să combine și să creeze cea mai bună soluție pentru piața lor cu o complexitate mai mică. Adăugând tehnologia noastră unică și brevetată ThermoFibra combinată cu Forthex la această platformă, garantăm că cea mai bună soluție de lucru pentru ferestre și uși din industria PVC este, de asemenea, disponibilă cu noul profil Deceuninck ELEGANT. Sunt convins că noua gamă va fi foarte bine primită de clienții noștri”.

Cu noua platformă, Deceuninck introduce și utilizarea unei garnituri centrale pentru performanțe termice și acustice ridicate. Cu un Uf de până la 0.93 W/mpK în varianta standard (Uf până la 0.88 W/mpK în varianta cu Forthex și ThermoFibra), ELEGANT este cel mai performant profil de pe piață în categoria < 82 mm. Datorită înălțimii reduse a ansamblului ramă plus cercevea, de la 112 mm la 109 mm, împreună cu acoperirea redusă a panoului de sticlă, de la 9 mm, oferă o suprafață vitrată maximă. În plus, materialul este în întregime reciclabil. Fibra de sticlă este separată de PVC în fabrica proprie de reciclare din Diksmuide (Belgia), iar ajustările la mașinile necesare pentru producția ferestrelor cu această platformă sunt minime.

Deceuninck Group – Belgia este unul din principalii actori pe scena producției de profile din PVC pentru ferestre și uși, fiind clasat în top 3 mondial. Compania a fost înființată în 1937 în Belgia și s-a extins rapid datorită calității produselor și a serviciilor oferite, astăzi fiind activă în peste 91 de țări, printre care se numără și România. Experiența și expertiza cumulate în cei peste 82 de ani de activitate a consacrat identitatea Deceuninck ca „The Blue Force”. Este vorba de o prezență puternică în domeniul producției de sisteme de profile PVC pentru ferestre și uși cu geam termoizolant, consolidată prin produse și servicii de cea mai înaltă calitate. Deceuninck este o entitate complexă, ce nu se rezumă doar la procesul de producție, ci desfășoară și o activitate continuă de cercetare și dezvoltare. Astfel, „Forța albastră” fabrică încă din 2004 produse 100% reciclabile (fără plumb), ocupând o poziție fruntașă în dezvoltarea de produse cu un nou standard ecologic.

DECEUNINCK ROMÂNIA
Șoseaua de Centură, nr.13 A, complex Key Logistic Center,
077040 Chiajna, jud. Ilfov, România
officedeceuninck.ro@deceuninck.com