De unde sa achizitionezi cea mai buna casa de marcat

0
277

Conform Ordonantei de Urgenta 28/1999, casa de marcat fiscala este obligatorie pentru toti operatorii economici care presteaza servicii pentru populatie sau se ocupa cu vanzarea cu amanuntul a bunurilor. Un salon de infrumusetare, o cofetarie, un cabinet stomatologic are nevoie de case de marcat profesionale cu jurnal electronic. Echipa Cria Soft ofera suport in procesele de gestionare si vanzare ale afacerii tale, prin diversitatea noilor case de marcat Datecs.
Casele de marcat Datecs contin o gama larga de produse, care pot fi personalizate in functie de tipul afacerii tale. Sunt potrivite pentru orice tip de intreprindere si iti ofera diversitate prin specificatiile tehnice. Cria Soft detine case de marcat pentru magazinele cu numar de vanzari reduse, precum bijuterii, saloane de infrumusetare, restaurante mici, magazine cu articole de lux si alte tipuri de comert. Cria Soft ofera case de marcat si pentru magazinele mai mari: supermarket-uri, farmacii, restaurante sau alte tipuri de unitati comerciale. De asemenea, exista si pentru baruri sau terase o diversitate de case de marcat Datecs.
Casele de marcat cu jurnal electronic au inlocuit casele de marcat vechi, cu jurnal de hartie, inca de la 1 iunie 2018. Casele de marcat cu jurnal electronic se gasesc la Cria Soft, distribuitor autorizat in vanzare a caselor de marcat Datecs. Principalul avantaj al caselor de marcat ieftine marca Datecs este tiparirea automata a copiei bonului, odata cu raportul Z.
Fiscalizarea casei de marcat este un proces indelungat, care presupune efort si timp pierdut pentru tine si afacerea ta. De fiscalizarea casei de marcat se ocupa Cria Soft, acest serviciu fiind unul rapid, sigur si profesionist. De asemenea, prin consultanta, Cria Soft iti ofera informatii referitoare la documentele intocmirii dosarului ANAF. Pentru ca stim cata munca implica sa duci la bun sfarsit procedura de fiscalizare pentru casa de marcat, Cria Soft te ajuta cu indrumarile si documentatia necesara pentru inregistrarea casei tale de marcat la Directia Generala a Finantelor Publice in a carei raza teritoriala se afla punctul de lucru, dar si cu avizele eliberate de Administratia Financiara.
Cria Soft ofera suportul necesar pentru a elimina neplacerile aparute in procesul de vanzare si gestionare a afacerii tale, fiind in permanenta la dispozitia clientilor cu echipamente conforme cu prevederile legale, cu echipamente complementare (dar necesare) afacerii tale, cu consumabile avizate de autoritati si, nu in ultimul rand, cu solutii soft de gestionare a activitatii comerciale.