Dacă îți place să petreci, ce cadouri să alegi?

0
2184

Acum că restricțiile sanitare devin o tristă amintire și vremea s-a încălzit simțitor, pofta de distracție este cât se poate de justificată. Însă o petrecere reușită nu are cum să fie una oarecare, ci ea are nevoie întotdeauna și de cadouri sau accesorii de petrecere cât mai originale și inspirate. Acesta este și motivul pentru care ne-am gândit ca în rândurile de mai jos să venim cu câteva recomandări de produse în trenduri în magazinele de specialitate, care nu trebuie să lipsească de la nicio organizare din anul aceasta.

Cum cea mai mare problemă la o petrecere este aceea ca de multe ori recipientele obișnuite sau de comercializare sunt inestetice sau prea mici pentru setea invitațiilor, produsele selecționate includ cele mai interesante și mai încăpătoare vase pentru băuturi.

Astfel pentru a fi sigur că la următoarea întâlnire programată veți știi ce să cumpărați pentru a vă bucura de un vas de băutură potrivit, achiziționați cu încredere, pentru a dărui:

1. Butoi de sticlă de 5 L

Este alegerea perfectă pentru a fi umplut cu băuturi răcoritoare, bere sau vin. Atât cel care îl va primi, cât și cei care îi vor fi alături pentru a-l ajuta să-l umple, vor fi cu toții bucuroși pentru această alegere de cadouri petrecareti.

2. Distribuitor dublu de băuturi cu compartimente pentru gheață

Prin această alegere toată lumea va fi fericită. Cele două recipiente se pot umple cu băuturi separate pentru doamne și domni, cu o băutură alcoolică și alta nealcoolică, cu punch-uri sau băuturi răcoritoare. Capacul superior poate fi utilizat și drept tavă pentru gustări.

3. Dozator băutură vintage

În cazul în care vreți să faceți un cadou inspirat, pentru o persoană care preferă lucrurile clasice și durabile, o alegere potrivită poate și un dozator de băutură vintage, cu detalii de aluminiu, tub transparent gradat și furtun pentru a turna în pahare. Chiar dacă, în funcție de sete și de numărul de oaspeți, volumul va trebui umplut de mai multe ori, utilitatea și efectul stilistic sunt garantate.

4. Dozator de băuturi de 3,5 L

O piesă elegantă de petreceri, cu picior și recipient pentru gheață, ce poate fi folosită pentru a servi suc, băuturi răcoritoare, bere sau punch-uri este acest dozator, de 3, 5 L. Este încăpător, practic și perfect pentru a aduna prietenii la conversații și dezbateri.

5. Frapiera LED cu boxă reîncărcabilă Sonice

Dacă vreți să țineți șampania la rece în gheață, să luminați atmosfera cu mai multe culori și să ascultați muzica preferată, această frapieră este cea mai potrivită alegere. Aveți asigurate trei funcții, care cu siguranță vor anima petrecerea, o vor face mult mai colorată și mai plină de viață. Este cadoul ideal pentru cei pe care vreți să-i includeți obligatoriu pe lista următoarei petreceri.

Oferta magazinelor de specialitate este foarte diversificată, puteți alege de la recipiente mici, decorative, cu aspect elegant, în care pot fi servite băuturi mai speciale, până la recipiente mari și încăpătoare, suficiente pentru o petrecere cu mai mulți prieteni. Sunt alegerea perfectă ori de câte ori doriți să faceți un cadou, de care să puteți bucura împreună cu cei apropiații, pentru mult timp.