Cum poți scăpa de celulită? Află 5 trucuri esențiale pentru un corp catifelat!

0
460

Înainte de a-i diminua apariția, este important să înțelegi ce este celulita și care sunt cauzele sale!
          Așadar, celulita se face simțită în viața ta prin acele „gropițe” din pielea de pe abdomen, fese sau coapse. Celulita – afecțiunea care îi creează pielii tale un aspect de coajă de portocală – este, de fapt, un rezultat al lipsei celulelor adipoase. Printre cauzele apariției sale se numără nu doar istoricul medical al familiei tale (celulita poate fi genetică), ci și un stil de viață nesănătos, o alimentație greșită și lipsa activității fizice.
1.     Optează pentru o alimentație sănătoasă
          O dietă corectă joacă un rol deosebit de important în menținerea la distanță a semnelor reprezentative ale celulitei. Spre exemplu, consumul de alimente bogate în sare va determina umflarea celulelor grase, iar celulita va fi mai pronunțată.
          Totodată, este necesar să urmărești cu atenție consumul de sodiu, optând pentru alimente cu un conținut ridicat de fibre și cereale integrale. Acestea te vor ajuta, sporind eliminarea deșeurilor și a toxinelor. Un efect similar îl oferă atât fructele, cât și legumele proaspete.
2.     Hidratează-te, consumând o cantitate mai mare de apă!
          În cazul în care nu știai până acum, deshidratarea organismului favorizează apariția celulitei. O piele deshidratată poate să se subțieze considerabil, evidențiind aspectul de „coajă de portocală”.
          Prin urmare, este recomandat să consumi cel puțin 2 litri de apă pe zi, astfel încât organismul tău să beneficieze de un regim de hidratare corespunzător.
3.     O minte sănătoasă într-un corp sănătos: exercițiile fizice te ajută să lupți cu celulita!
          Excesul de greutate contribuie la apariția celulitei și, bineînțeles, la numeroase alte problemele de sănătate.
          Cu siguranță îți dorești o piele catifelată și un corp tonifiat, nu-i așa? Ei bine, atunci exercițiile fizice sau practicarea unui sport ar trebui să se numere pe lista activităților tale zilnice.
4.     Masajul anticelulitic: un moment de relaxare cu beneficii fantastice pentru piele!
          Dacă până acum nu erai adepta sesiunilor de masaj, atunci poate a venit momentul să îți îndrepți atenția spre acest aspect.
          Prin masaj, este stimulată circulația sângelui și îndepărtarea toxinelor acumulate de-a lungul timpului. De asemenea, un terapeut specializat în tehnicile de masaj anticelulitic va reuși să te scape de această problemă, oferindu-ți și un moment de relaxare deplină.
5.     Exfolierea pielii: o necesitate în viața fiecărei femei!
          Nu toate femeile se simt confortabil cu ideea de a merge la un salon de masaj. Din acest motiv, un alt remediu împotriva celulitei, accesibil tuturor, este procesul de exfoliere.
          Există numeroase beneficii ale exfolierii pielii, dintre care enumerăm următoarele: stimularea drenajului limfatic, întinerirea și creșterea elasticității pielii, reducerea semnelor de îmbătrânire și eliminarea celulitei. Totuși, pentru a obține efectul mult dorit, este esențial să folosești produse de înaltă calitate.
          Un bun exemplu în acest sens sunt exfoliantele de corp marca Tree Hut, brand renumit în America. În România, acesta poate fi găsit exclusiv pe www.charmbeauty.ro. Dacă vei accesa magazinul online al celor de la CHARM BEAUTY , cu siguranță te vei îndrăgosti de produsele de îngrijire, realizate din ingrediente naturale, fără parabeni sau conservanți.
         
          Așadar, nu mai lăsa celulita să fie o problemă pentru corpul tău! Asigură-te că ții cont de sfaturile de mai sus, obținând o piele catifelată și un corp de invidiat!