Culorile influenteaza procesul de dezvoltare a copilului

0
240

Iar lucrurile se complica si mai mult in momentul in care copilul creste si incepe sa aiba propriile preferinte in materie de amenajari. Pentru a face alegerile potrivite, Adeplast iti vine in ajutor si te provoaca la un concurs inedit!
Camera copilului reprezinta o adevarata provocare. Ca adulti, nu suntem intotdeauna siguri ca ne-am pus la curent cu tendintele in domeniu si ca ceea ce noua ne place este si pe gustul copilului. Este important ca incaperea in care copilul isi petrece o buna parte din zi sa aiba personalitate. Tocmai de aceea te vei intreba cum ar trebui amenajat optim spatiul, ce tip de mobilier este potrivit, care sunt culorile care sa ii creeze copilului o atmosfera placuta, animata? Si chiar cum vei face fata tuturor cheltuielilor care vor aparea?
Cu siguranta lucrurile ar fi mult mai usoare daca ai primi un sprijin financiar si chiar o mana de ajutor pentru redecorare. In acest sens, specialistii Adeplast impreuna cu Machteam Soft S.R.L lanseaza un concurs pe site-ul www.acasa.ro, in pagina speciala https://concurs.acasa.ro/adeplast. Concursul se desfasoara in perioada: 30 mai 2019 – 15 iulie 2019.
In cadrul concursului „Culorile influenteaza procesul de dezvoltare a copilului”, psihologul Elena Done te invita sa descoperi care sunt culorile potrivite in functie de varsta copilului si ce efect au asupra dezvoltarii copilului.
Concursul se adreseaza parintilor care isi doresc sa redecoreze camera copiilor si au nevoie de putina inspiratie, dar si de o mana de ajutor. Pentru a participa trebuie sa intri pe pagina de concurs si sa iti inscrii datele de contact. Urmeaza pasii indicati in pagina, alege varsta copilului si vei descoperi recomandarile facute de psiholog pentru fiecare categorie de varsta. Acestea includ culorile care ii stimuleaza creativitatea, optimismul, increderea, dar si care este mobilierul potrivit pentru fiecare etapa din viata copilului.
Dincolo de aceste informatii extrem de utile pe care le vei primi de la specialisti ai sansa sa castigi unul dintre cele patru premii puse in joc:
-un set de masa si scaune de lemn pliabile pentru terasa;-un scaun balansoar din lemn pentru interior;-un pistol de vopsit Bosch;-un gratar.
Castigatorii vor fi extrasi in mod aleatoriu prin www.random.org. Acestia vor fi desemnati in data de 15 iulie 2019. Premiile sunt oferite de Adeplast S.A, iar castigatorii trebuie sa raspunda in cel mult 10 zile de la afisarea numelui in pagina de concurs, in caz contrar isi pierd orice drept asupra premiului castigat.
Asadar, profita de ocazie si intra acum in competitia Adeplast!