Cu Medicine & Smiles iti vei recapata zambetul natural

0
252

Medicine & Smiles reuseste de fiecare data sa aduca stomatologia la un alt nivel si crede ca pasiunea intregii echipe alaturi de inovatia in tehnologie sunt echilibrul perfect in ceea ce priveste serviciile medicale ireprosabile.
De ce sa alegi clinica Medicine & Smiles?
Indiferent ca vorbim despre propria sanatate sau despre viata personala, suntem alaturi de voi, ne place sa facem lucrurile cat mai bine si sa contribuim la o stare de bine excelenta. Intreaga echipa Medicine & Smiles este preocupata de impecabilitate si se bizuie pe calitatea sa de specialisti, ce sunt conectati in mod permanent la ultimile noutati din acest domeniu de activitate.
Alege Medicine & Smiles pentru ca noi intelegem perfect cat de important este pentru un pacient sa intalneasca intr-o clinica medicala toate specialitatile cuprinse in medicina dentara si chirurgia oro-maxilo-faciala: chirurgie maxilo-faciala, implant dentar, estetica dentara, estetica faciala, ortodontie, parodontologie, protetica, endodontie, pedodontie .
Echipa Medicine & Smiles are o misiune foarte clara: sa previna (promoveze sanatatea orala), sa analizeze (radiologii dentare de o foarte buna calitate), sa trateze (medicina dentara), sa intervina (chirurgie maxilo-faciala si dento-alveolara), sa restaureze (tehnica dentara/implant dentar), sa imbunatateasca (corectie faciala/estetica dentara).
Tratam orice problema a dintilor
Echipa de medici specialisti din cadrul clinicii Medicine & Smiles detine o vasta experienta in acest domeniu de activitate si este pregatita in orice moment sa trateze orice problema pe care o ai la dinti si sa iti castige sanatatea dentara  prin intermediul celor mai bune cunostinte in implatologie dentara, tratamente de chirurgie dentara, tratamente de albire a dintilor, coroane si fatete dentare, aparate dentare.
Specialitatile medicinei dentare si chirurgiei oro-maxilo-faciale oferite de Medicine & Smiles le veti intalni pe pagina web www.medsmiles.ro, iar daca doriti o programare la unul din medicii nostri profesionisti puteti sa completati formularul de contat, sa ne telefonati sau sa ne trimiteti un e-mail.
Medicine & Smiles acorda o atentie deosebita confortului si linistii fiecarui pacient in parte si de aceea ofera o asistenta stomatologica personalizata si profesionala, reusind in acest fel sa stabileasca relatii bazate pe incredere, transparenta si de lunga durata.