Crestere de 200% in 4 ani pe piata gardurilor rezistente la coroziune

0
282

Acum importam, proiectam, distribuim, producem si montam garduri metalice in toata tara.
In cei 14 ani de activitate, am imprejmuit de toate : santiere, fabrici, depozite, aeroporturi, unitati militare, scoli, gradinite, magazine, stadioane, terenuri de sport, ferme, livezi, autostrazi, ansambluri rezidentiale, parcuri, gradini zoologice, malluri.
Gama de produse a crescut de-a lungul timpului: panouri gard si role plasa, stalpi, porti, bariere, turnicheti , gabioane, compartimentari interioare etc.
Majoritatea persoanele fizice se indreapta acum spre magazinele DoItYourself (Dedeman, Hornbach) pentru a-si achizitiona materialele de imprejmuire de care au nevoie. De aceea suntem prezenti in aceste magazine de mai bine de 10 ani.
In zilele noastre, piata romaneasca din domeniul imprejmuirilor incepe sa fie educata si cererea pentru produse de calitate cu protectie buna la coroziune creste constant, clientii fiind interesati de imprejmuiri cu o durata mare de viata, cu design agreabil si care nu necesita intretinere.
Astfel ca motivul principal pentru care Decorio s-a impus pe piata gardurilor in Romania este nivelul ridicat de protectie la coroziune al materialelor folosite, care asigura solutiilor noastre o durata mare de viata.
La 14 ani de la infiintare, suntem bucurosi sa ne uitam la proiectele realizate acum peste 10 ani si sa constatam ca imprejmuirile pe care le-am promovat inca arata impecabil. De aceea privim viitorul cu optimism, sperand ca si deciziile si planurile de viitor sa fie tot atat de inspirate ca cele de pana acum.