Concurs Burse Earlscliffe College Marea Britanie 2019

0
261

Concursul se adresează exclusiv elevilor de clasa a IX-a sau a X-a care doresc să studieze ultimii 2 sau 3 ani de liceu în Anglia, la un liceu privat cu rezultate excepționale, beneficiind de o bursă de studiu!  
Vor fi oferite (cel putin) 3 burse, însemnând că dacă există mai mulți candidați cu rezultate deosebite, numărul de burse poate fi suplimentat! Bursele sunt parțiale, iar cea mai mare bursă este de 50% din taxele de școlarizare! La discreția directorului colegiului vor fi oferite și burse parțiale pentru programele de vară organizate de Earlscliffe College.
Mai multe detalii despre concurs se regăsesc pe site-ul organizatorului, Mirunette Education.
1. Cine poate participa la concursul de burse? Toți elevii care sunt în prezent în clasa a IX-a sau a X-a și care aspiră să studieze după terminarea liceului la o universitate de elită din străinatate!
2. Cum se desfășoară concursul de burse? Concursul cuprinde 2 etape: examen scris la limba engleză și matematică (16 Martie 2019) și interviul cu comisia de evaluare a Colegiului Earlscliffe (25-26 Martie 2019). Ambele etape vor avea loc la sediul Mirunette Education din București.
3. Premiile? Cel puțin 3 burse academice parțiale la Colegiul Earlscliffe din Anglia! Câștigătorul va primi o bursă de 50% din valoarea taxelor anuale ale colegiului. Celelalte burse vor avea valori cuprinse între 20% și 50%.
4. Cum se fac înscrierile la concursul de burse? Prin completarea unui formular de înscriere pe site-ul organizatorului.
Termen-limita pentru înscrieri: 14 Martie 2019!
Mai multe informații despre concursul de burse sau despre alte proiecte marca Mirunette Education se pot obține la numărul de telefon 0735 159 626, sau pe site-ul organizatorului: www.mirunette.ro.