Christian Gernemann se apropie de un nou record mondial

0
294

O adevărată provocare acceptată de pilotul german Christian Gernemann de a traversa 24.000 de km prin România, la bordul unei mașini electrice (Renault Zoe), se apropie de finish.  
Unul dintre motivele pentru care a fost posibil o reprezintă stația portabilă pe care a folosit-o Christian, produsă chiar la Timișoara de către lek3.co.
Pentru mulți dintre noi pare o misiune aproape imposibilă, dar pentru un împătimit al mașinilor și al condusului care și-a dorit să redescopere România, va fi o experiență memorabilă.
Să treci prin 2.950 de localități, și să străbați atâția kilometri, probabil asta înseamnă să încerci cu adevărat să cunoști țara în care trăiești, cu toate frumusețile ei.
Această aventură poartă numele de Electric Tour și e cea mai lungă călătorie făcută cu o mașină electrică.Totul a pornit de la ideea că avem o țară frumoasă, pe care trebuie să o cunoaștem mai bine, că să ne putem ridica la înălțimea ei.
Acest tur l-a dus pe Christian atât pe cele mai bune șosele ale României, cât și pe drumuri neasfaltate și chiar în sate fără curent electric.
Oameni din întreaga țară au putut să îl susțină pe Christian în lunga lui călătorie, prin oferirea unui loc de cazare, îi puteau arăta împrejurimile sau îl puteau ajuta cu o încărcare a mașinii electrice.
Parteneri ai proiectului sunt și startup-ul timișorean Lek3.co , producători de încărcătoare electrice. Vor să participe la schimbare, să crească numărul stațiilor electrice din România și să încurajeze românii să contribuie la un mediu mai bun.
Ca să marcăm acest moment, vă invităm să fiți alături de noi pe 22 aprilie, la ora 19:00, în Piața Unirii, în fața Muzeului de Artă.
Vom vedea împreună România prin ochii pilotului german Christian Gernemann și ce a însemnat pentru el cea mai lungă călătorie la bordul unei mașini electrice.
 
Pentru mai multe detalii contactați-ne:
Email: office@lek3.co
Telefon: +40 743 214 033