Ce avantaje oferă motoarele de bărci Suzuki de la atvrom.ro

0
332

Producătorul Suzuki este un lider de top în domeniul motoarelor de barcă în 2 timpi și 4 timpi.
Pe scurt, printre beneficiile oferite de motoarele outboard în 2 timpi (2-stroke) se numără următoarele: – sunt ușoare datorită faptului că nu au supape- aprinderea bujiei se realizează o dată la fiecare rotație, ceea ce determină o putere mai mare de explozie- asigură accelerație și viteză sporite- se caracterizează printr-un raport putere versus greutate excelent- se bazează pe un sistem electronic de aprindere și dispun de sistem de management al motorului modern- motoarele de barcă cu injecție directă cauzează mai puține emisii nocive, oferă o funcționare mai silențioasă și au un preț mai redus comparativ cu cele pe carburator.
În ceea ce privește motoarele outbord în patru timpi (4-stroke), admisia, compresia, explozia și evacuarea se realizează pe rând. Motoarele de barcă în 4 timpi au devenit foarte populare, constituind în prezent cam 80% din motoarele outbord comercializate la nivel internațional.
Motoarele în patru timpi funcționează în general cu benzină sau cu diesel, iar uleiul servește exclusiv pentru ungere și trebuie schimbat după fiecare 100 de ore de funcționare, conform experților în domeniu.
Printre avantajele oferite de motoarele în 4 timpi merită amintite următoarele: – oferă fiabilitate mai mare și implicit întreținerea este mai ieftină- poluare redusă- facilitează economie de combustibil- asigură o bună accelerare și putere de propulsie la viteză ridicată- sunt silențioase- dispun de sistem de management al motorului precum și de sistem electronic de aprindere.
Celor care caută un motor de barcă nou, performant le recomandăm să opteze pentru motoare de barcă Suzuki sau provenind de la producătorul Evinrude. De asemenea, dacă achiziționați un motor de barcă, este esențial să țineți cont de importanța consumabilelor: uleiul din cimza, filtrele de ulei, filtrele de combustibil, bujii, rotorul de la pompa de apă, diverse soluții de întreținere.