Catena, premiată de Bursa de Valori, în cadrul proiectului „Made in Romania” 2019

0
325

În finală au fost selectate 15 companii românești, din circa 300 de firme înscrise în acest an. Cele 15 companii premiate de Bursa de Valori sunt considerate motoare ale economiei românești și cele mai bune „povești de creștere” din România.
 
„Catena este lider pe piața de retail farma, cu peste 750 de unități în multe dintre localitățile țării, cu o campanie media percutantă, pe care cu siguranță cu toții o cunoașteți”, a fost prezentarea făcută de organizatori, în momentul premierii Catena.
 
„Mulțumim foarte mult pentru acest premiu, de care suntem onorați. Catena este o afacere stabilă, românească, gândită și creată cu oameni și pentru oameni. Suntem lider pe segmentul nostru de piață. Investim de foarte mult timp în dezvoltarea brandului, iar acest lucru ne-a propulsat în inimile românilor și în inimile dumneavoastră. Experiența antreprenorială de peste 20 de ani ne oferă stabilitate și suntem mândri de construcția creată. Vă doresc succes tuturor!”, a declarat Alina Marinescu, director general Catena, la ridicarea distincției.
 
„Made in Romania” este un proiect unic al Bursei de Valori București (BVB) lansat în scopul identificării, promovării și susținerii celor mai bune povești de creștere din România, motoare ale economiei românești. Totodată, pentru sprijinirea acestora pe tot parcursul unui an, pentru a le ajuta să-și aducă afacerile la nivelul următor, prin îmbunătățirea transparenței, vizibilității și, cel mai important, câștigând capitalul necesar pentru o creștere și dezvoltare ulterioară.
Prin programul „Made in Romania”, BVB dorește să coalizeze în jurul său cât mai mulți antreprenori, consultanți și investitori, să le ofere posibilitatea de a sta la aceeași masă și, astfel, aceștia să poată lucra împreună pentru dezvoltarea sustenabilă a mediului de afaceri românesc.
Programul a fost demarat de BVB în 2017, în premieră în istoria pieței de capital din România.
 
 
Despre Catena
Creat în 1999, Catena este cel mai cunoscut și apreciat brand farmaceutic românesc. De-a lungul celor 20 ani de existență, Catena a demonstrat că vine nu doar în sprijinul sănătății românilor, ci și că se implică activ în ample acțiuni de prevenție și de informare a populației, în scopul promovării și practicării unui stil de viață sănătos și responsabil.
Ca o recunoaștere a solidei relații de parteneriat cu pacienții români, construită în timp și bazată pe încredere reciprocă, Farmacia Inimii – Catena a primit, în ultimii ani, nenumărate premii și distincții de excelență, dintre care amintim: Best Buy Award – Distincție pentru farmacia cu cel mai bun raport calitate-preț din România; Trusted Brands – premiul pentru „Brandul de farmacii în care românii au cea mai mare încredere”, Superbrands, Qudal – Lanțul de farmacii nr. 1 din punct de vedere al calității produselor și serviciilor din România, și Customers’ Friend (Prietenul Cumpărătorilor), oferit de ICERTIAS (Asociația Internațională de Certificare, cu sediul la Zurich, Elveția).