Black Friday TeamDeals Marketplace vânzări de peste 2.000.000 EURO

0
219

În mai puțin de o săptămână TeamDeals Marketplace va începe campania pentru Black Friday 2019 prin care își dorește să depășească recordurile de vânzări din anii trecuți.

În 2018 TeamDeals Marketplace a reușit să se clasifice prin campania de Black Friday în topul site-urilor de profil, cu peste 100.000 de comenzi. Mai mult decât atât, proiectul se bucură de o creștere a succesului de la an la an, înregistrând în campania din 2018 vânzări de peste 2.000.000 EURO.

Începând cu 15 noiembrie 2019, cumpărătorii vor găsi pe site conceptul Real Black Friday ce propune timp de o săptămână, sute de produse la preț special. 

Campania Black Friday 2019 înseamnă pentru TeamDeals Marketplace, pe lângă cele mai bune prețuri, o gamă diversificată de produse pentru cumpărători – de la accesorii pentru casă și grădină, la parfumuri și produse de îngrijire personală, electrocasnice, produse auto și multe altele.

În plus, TeamDeals Marketplace le pregătește utilizatorilor o categorie cu produse surpriză, care va fi prezentă pentru prima dată pe site.                                                                                    
Mai mult, marele eveniment de shopping din această lună va surprinde cumpărătorii TeamDeals cu un concurs despre care vom acorda mai multe informații începând cu 15 noiembrie. 

Despre TeamDeals Marketplace
TeamDeals este un marketplace poziționat în zona e-commerce de peste 8 ani, cu un portofoliu ce depășește 3.000 de companii.
Proiectul TeamDeals.ro aparține firmei MachteamSoft și face parte din grupul NCH Capital.
Viziunea și misiunea Machteam Soft este de a juca în prima ligă pe piața comerțului electronic și a mediului online prin toate proiectele pe care le conduc.